.Οι 2+1 παγίδες των δανειστών TVXS Άποψη

Το σημερινό αδιέξοδο στις σχέσεις Αθήνας-θεσμών οφείλεται βασικά στο γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι δανειστές δεν είχαν ποτέ υπόψιν τους να συνάψουν μια «έντιμη συμφωνία» με την ελληνική κυβέρνηση. 

Από την επομένη των εκλογών, ο πραγματικός τους στόχος είναι η ανατροπή και η αντικατάσταση της με μια κυβέρνηση που είτε θα ελέγχουν απόλυτα ή θα διαθέτουν σε αυτήν σοβαρά ερείσματα. 

Έχουν μέχρι στιγμής πέσει έξω στους υπολογισμούς τους, αλλά διαθέτουν και plan B και plan C. Η πρώτη παγίδα που πήγαν να στήσουν οι δανειστές ήταν με την συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου. Μάλιστα την ημέρα της συμφω...περισσότερα »

.Καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ τοποθετούνται ως γραμματείς σε Δικαστήρια και Εισαγγελίες

Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκου Παρασκευόπουλου, καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών μεταφέρονται ως γραμματείς σε δικαστήρια και εισαγγελίες σε ολόκληρη τη χώρα. 

Η απόφαση εντάσσεται στο καθεστώς της κινητικότητας, σύμφωνα με το νόμο Κατρούγκαλου και σύμφωνα με την κυβέρνηση δεν αφορά το σύνολο αλλά μόνο όσες εργαζόμενες έχουν τα απαιτούμενα προσόντα. 

Οι περισσότερες γυναίκες είναι υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Καθαριστριών, με 4 από αυτές να μετακινούνται στον κλάδο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Επιμελητών Δικαστηρίων, 8 στον κλάδο Τεχνο... περισσότερα »

.Ο Γκουστάβο Πογέτ νέος προπονητής της ΑΕΚ

*Ο Ουρουγουανός Γκουστάβο Πογέτ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της ΑΕΚ* . Ο Γκουστάβο Πογέτ, που αντικαθιστά τον Τραϊανό Δέλλα, συναντήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, οπου και επισημοποιήθηκε η συνεργασία των δυο πλευρών, έως το καλοκαίρι του 2016 με οψιόν ανανέωσης για δύο χρόνια. 

*Η ανακοίνωση*: «*Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ουρουγουανό προπονητή Γκουστάβο Πογιέτ μέχρι το καλοκαίρι. Ο νέος προπονητής θα υπογράψει αύριο το συμβόλαιό του.* *Ο Γκουστάβο Πογιέτ γεννήθηκε στις 15 Ν... περισσότερα »

.Νέα σενάρια για φόρο σε τζόγο, διόδια και ακίνητα στο εξωτερικό

Ατέρμονες είναι οι συζητήσεις στους κόλπους του υπουργείου Οικονομικών και της κυβέρνησης προκειμένου να βρεθούν ισοδύναμα μέτρα για να καλυφθούν τα 250 εκατ. ευρώ από τη μη εφαρμογή του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση.

 Οι στόχοι για τα έσοδα μοιάζουν φιλόδοξοι, ενώ οι όποιες λύσεις προσκρούουν είτε στις αντιδράσεις των δανειστών είτε στις αντιδράσεις κοινωνικών ομάδων. Πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν πως στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετές προτάσεις, ενώ εξετάζονται και εναλλακτικά σενάρια από τη φορολόγηση σε: · ηλεκτρονικό τζόγο · εταιρείες εκμετάλλευσης και δι... περισσότερα »

.Η κυβέρνηση επιμένει στα μέτρα -Οι αγρότες απαντούν με τρακτέρ

Ακαρπη ήταν η συνάντηση που είχαν οι αγρότες με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη. «Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει», δήλωσε ο Τ. Αλεξιάδης στους εκπροσώπους των αγροτικών συλλόγων που βρίσκονται ήδη στους δρόμους και πλέον η κυβέρνηση έχει μπροστά της ένα ακόμα ανοικτό μέτωπο. 

Στη συνάντηση που κράτησε περίπου μιάμιση ώρα, τέθηκαν στο τραπέζι όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τη φορολογία των αγροτών, αλλά το αποτέλεσμα ήταν... μηδέν εις το πηλίκον. Επί της ουσίας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε στους εκπροσώπους των αγροτών πως ό,τι έχει προβλεφθεί στη ... περισσότερα »

.Reuters: Οι 4 συστημικές τράπεζες έχουν ανάγκες 14 δισ. ευρώ

Σε 14 δισ.ευρώ ανέρχονται οι κεφαλαιακές ανάγκες των τεσσάρων συστημικών τραπεζών. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν στο Reuters τραπεζικές πηγές. Υπάρχει ωστόσο και το βασικό σενάριο, σύμφωνα με το οποίο οι κεφαλαιακές ανάγκες κινούνται στα επίπεδα των 4,5 δισ. Ευρώ. 

Τα αποτελέσματα των stress tests της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θα δημοσιευθούν το Σάββατο ενώ η κυβέρνηση διεμήνυσε διά του αντιπροέδρου της Γιάννη Δραγασάκη ότι υπάρχουν «όλες οι προϋποθέσεις για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών» σημειώνοντας ότι αυτή πρέπει να είναι και η τελευτ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.