.Ο ΣΥΡΙΖΑ και το λιοντάρι

Να, λοιπόν, που τα έφερε πάλι ο καιρός να γίνουμε στο ίδιο έργο θεατές και όχι μόνο θεατές, αλλά και ταυτοχρόνως πρωταγωνιστές. Από την απελευθέρωση του 1821 δεν υπήρξαν εκλογές χωρίς το δίλημμα... αν με ψηφίσετε ή δεν με ψηφίσετε θα έρθει η καταστροφή! 

Σε κάθε εκλογή, λοιπόν, καλούμαστε με το μαχαίρι στον λαιμό να ψηφίσουμε το άλφα κόμμα, ή το βήτα, ή το γάμα, προς αποφυγή εθνικών συμφορών. Ετσι γίνεται και σήμερα, ο ένας επικαλείται τον μπαμπούλα της καταστροφής, που μπορεί να είναι πραγματικός ή αποκριάτικος, και ο άλλος θεωρεί τον μπαμπούλα αποκριάτικο και τον χλευάζει, ενώ ε... περισσότερα »

.Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ Με διάθεση προσφοράς για τα αδέσποτα!

*Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ, διοργανώνει το καταφύγιο αδέσποτων Ζωγράφου, το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Δεκεμβρίου στο κέντρο Ρυθμός, Γ. Παπανδρέου και Μ. Αλεξάνδρου στο Γουδή, απέναντι από το πάρκο. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να μαζευτούν χρήματα ώστε να μπορέσει το καταφύγιο, να συνεχίσει τη λειτουργία του, καλύπτοντας τις ανάγκες του για σίτιση, ιατρικές εξετάσεις, θεραπείες και χειρουργεία των αδέσποτων ζώων.

* Στο πλαίσιο του μπαζάρ, θα σας δοθεί η δυνατότητα να ενημερωθείτε για τους τρόπους, με τους οποίους μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς σε αυτήν την προσπάθεια για τα αδ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.