.ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ζωγράφου 05 /02/2013 ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού
του Δήμου Ζωγράφου, σας προσκαλούν
στην έκθεση σύγχρονης λαϊκής τέχνης των:

Γκιόκα Ευγενία, Ζόλκου Παναγιώτα, Γκιόκα Παναγιώτα, Σομαράκη Στέλλα, Κακάζη Γαλανή, Δεληγιάννη Ελένη, Πάτρου Φωτεινή, Ασούτη Βαγγελία, Πετσινού Πηνελόπη, Πεφάνη Ράνια, Μακρή Μυρτώ, Λαμπροπούλου Νάνσυ, Θαλασσινού Μαρία, Melis Petra, Γκατσάκου Χριστίνα, Βαλασσοπούλου Σταυρούλα, Πολίτης Ηλίας, Τζούμα Εφη, Σπυρόπουλος Κυριάκος, Μακρυγιάννη Χριστίνα, Βιδάλη Μαρία
                         
                               Εγκαίνια:Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 20:00 μ.μ.
                                       Διάρκεια έκθεσης:10-17 Φεβρουαρίου 2013

Την Τρίτη 12/02/2013 και Τετάρτη 13/02/2013, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια χειροτεχνίας που αφορούν ενήλικες.


   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.                             Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ                  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘ. ΚΑΛΛΙΡΗΣ



στον Εκθεσιακό χώρο του ΝΠΔΔ βίλα Βουγά,
( Γ. Ζωγράφου 17, 7η Στάση Ν. Ζωγράφου, τηλ. 210-7751951 )


Ημέρες & ώρες λειτουργίας :
Δευτέρα έως Παρασκευή
17.00-21.00
Σάββατο, Κυριακή
12.00-21.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

.Μόλις που τα βγάζουν πέρα έξι στους δέκα Έλληνες


Στις 85,8 μονάδες, ένα από τα υψηλότερα επίπεδα της τελευταίας διετίας, διαμορφώθηκε τον Ιανουάριο ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος στην Ελλάδα, αποτυπώνοντας την βελτίωση των επιχειρηματικών προσδοκιών, όπως ανακοίνωσε το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών. Σε επίπεδο νοικοκυριών, πάντως, η κατάσταση παραμένει ζοφερή, με κυρίαρχη την απαισιοδοξία και έξι στους δέκα πολίτες να δηλώνουν πως βρίσκονται οικονομικά σε οριακό σημείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας του ΙΟΒΕ, το 59% των ελληνικών νοικοκυριών δηλώνει πως «μόλις που τα βγάζει πέρα», όταν το αντίστοιχο ποσοστό πριν από ένα μήνα ήταν στο 53%.

Στην καταναλωτική εμπιστοσύνη, ο σχετικός δείκτης υποδηλώνει σταθεροποίηση, σε πολύ χαμηλά όμως επίπεδα.

Κατά το ΙΟΒΕ, οι αβεβαιότητες των προηγούμενων μηνών έχουν σαφώς αμβλυνθεί, ενώ η συνέχιση της χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας από τους εταίρους μας, εμπεδώνει μια σχέση μεγαλύτερης αξιοπιστίας, η οποία αξιολογείται θετικά από τους συμμετέχοντες στην έρευνα. 

Οι περισσότεροι συμφωνούν στο ότι η χρονιά που διατρέχουμε θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς το κόστος της προσαρμογής θα διαχυθεί στο σύνολο της οικονομίας, ειδικά στο πρώτο εξάμηνο.

Ωστόσο ταυτόχρονα δημιουργείται η πεποίθηση ότι ολοκληρώνεται ένας κύκλος παρεμβάσεων και το ενδεχόμενο της σταθεροποίησης της οικονομίας είναι πιο κοντά.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η καταναλωτική εμπιστοσύνη παραμένει «αναιμική», καθώς η ανεργία διογκώνεται και αποκτά δυσμενή διαρθρωτικά χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας να απαιτεί ισχυρότερες και πιο αποφασιστικές παρεμβάσεις.

.Στον Ολάντ απάντησε ο εκπρόσωπος της Μέρκελ


Άμεση ήταν η απάντηση της Γερμανικής Καγκελαρίας στις χθεσινές δηλώσεις του Γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, ότι χρειάζεται να υπάρξει ενιαία νομισματική πολιτική, καθώς το ισχυρό ευρώ πλήττει τις εξαγωγές.

Μετά τη χθεσινή δήλωση του αντικαγκελαρίου, Φίλιπ Ρέσλερ, ότι το ευρώ δεν είναι υπερτιμημένο, ανάλογη δήλωση έκανε πριν από λίγο και ο εκπρόσωπος Τύπου της Μέρκελ.

Όπως είπε, το ευρώ δεν είναι υπερτιμημένο αν λάβουμε υπ' όψιν μας τη μακροπρόθεσμη τάση της οικονομίας, προσθέτοντας μάλιστα ότι η ανταγωνιστικότητα δε βελτιώνεται με τις συναλλαγματικές ισοτιμίες.

.Ανακοίνωση-απάντηση του ΚΚΕ στον Γ. Στουρνάρα


Ανακοίνωση-απάντηση στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΚΚΕ για τη στάση που τηρεί στις κινητοποιήσεις, χρεώνοντας του παλαιοκομματικές νοοτροπίες, εξέδωσε ο Περισσός.

«Παλαιοκομματισμός είναι αυτό που ζουν οι εργαζόμενοι και ο λαός. Η ανεργία, η φτώχια, οι εξοντωτικοί φόροι, η επιστράτευση, τα ΜΑΤ. Και αυτά τα εκφράζετε και τα υπερασπίζεστε εσείς κύριοι της συγκυβέρνησης» αναφέρει το κόμμα της Αλέκας Παπαρήγα. 

«Το ΚΚΕ βρίσκεται απέναντί σας με το δίκιο και τα σύγχρονα δικαιώματα των εργαζομένων, των νέων, όλου του λαού», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.