.Ρύθμιση - ανάσα για γρήγορη σύνταξη

Τη δυνατότητα να πάρουν σύνταξη έχουν όσοι χρωστάνε στα ασφαλιστικά ταμεία, με τις προϋποθέσεις να καταγράφονται αναλυτικά σε εγκύκλιο του ΙΚΑ. Για ποσά μέχρι 15.000 ή 20.000 ευρώ (ανάλογα με το Ταμείο) προβλέπεται μηνιαία παρακράτηση από τη σύνταξη, ωστόσο για μεγαλύτερη οφειλή πρέπει να καταβληθεί προκαταβολικά η διαφορά. 

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως πλέον στις περιπτώσεις της διαδοχικής ασφάλισης οι οφειλές -κατά το στάδιο της συνταξιοδότησης- αντιμετωπίζονται ενιαία από τους φορείς. Στην περίπτωση που το ΙΚΑ είναι ο απονέμων φορέας προβλέπονται τα εξής: - Οταν υπάρχει οφειλή...περισσότερα »

.Εντονο ενδιαφέρον των Κινέζων για νέες επενδύσεις

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κινέζο ομόλογό του Λι Κετσιάνγκ είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός της Κίνας εξέφρασε την ικανοποίησή του στον Έλληνα πρωθυπουργό για την ολοκλήρωση του φιλικού διακανονισμού ανάμεσα στον ΟΛΠ και την Cosco, συμφωνία που οδηγεί σε πρόσθετες επενδύσεις ύψους 230 εκατ. ευρώ στο λιμάνι του Πειραιά και τη δημιουργία 1.000 θέσεων εργασίας. 

Ο κ. Κετσιάνγκ επανέλαβε την πρόθεση της κινεζικής πλευράς για επιπλέον επενδύσεις, καθώς και τη συμμετοχή της Cosco στη διαδικασία αποκρατικοποίησης. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε... περισσότερα »

.Ραντεβού Τσίπρα - Κουβέλη μετά την τρίτη ψηφοφορία

«Ραντεβού για μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορίας, κλείστηκε ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και στον κ. Κουβέλη. Αυτό είναι και τίποτα περισσότερο» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σχετικά με τα σενάρια συνεργασίας των δύο κόμματων.  «Εκείνο το οποίο έχει αυτήν τη στιγμή ξεκαθαρίσει ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στην ΔΗΜΑΡ είναι ότι και οι δύο πολιτικές δυνάμεις συμφωνούν στην ανάγκη να μην προκύψει Πρόεδρος Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και να προσφύγουμε σε εκλογές» ανέφερε μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά».

Σχετικά με το ενδεχόμενο συμπερίληψης των βουλευτών και στελεχών της ΔΗΜΑΡ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε: «Δεν έχουμε μπει σε τέτοιες συζητήσεις». Ο κ. Σκουρλέτης, απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθούν οι 180, στην τρίτη ψηφορορία για εκλογή Προέδρου, τονίζοντας ότι οι οκτώ παραπάνω ψήφοι υπέρ του Σταύρου Δήμα στη δεύτερη ψηφοφορία «ήταν προεξοφλημένοι από την προηγούμενη εβδομάδα» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά».

.Κίνηση ματ αναζητά το Μαξίμου που ρίχνει το βάρος στους βουλευτές

Χριστουγεννιάτικες διακοπές... last year για το Μέγαρο Μαξίμου με τα στελέχη του κυβερνητικού επιτελείου να βρίσκονται σε συναγερμό μέχρι τη Δευτέρα και την τελική ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Συνεργάτες του πρωθυπουργού αφήνουν χαραμάδα για την επίτευξη του στόχου των 180, σημειώνοντας ωστόσο ότι η εκλογή του Προέδρου πλέον, μετά και τους 168 βουλευτές που υπερψήφισαν την υποψηφιότητα Δήμα χθες, καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη. Συγκεκριμένα, τα δύσκολα ξεκινούν για το Μαξίμου στον αριθμό κλειδί 173, καθώς μέχρι εκεί εκτιμούν ότι μπορούν να φτάσουν σχετικά εύκο... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.