.ΠΑΣΟΚ: Οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης με την υπογραφή Βαρουφάκη και αγγλικό δίκαιο

Το κείμενο της συμφωνίας για τετράμηνη παράταση του τρέχοντος προγράμματος, με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (νομικά κείμενα κλπ) και την υπογραφή του, έδωσε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

 Η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ ήταν έντονη: Υποστήριξε ότι η υπογραφείσα στις 27 Φεβρουαρίου σύμβαση, από τον κ. Βαρουφάκη, παραπέμπει ρητά σε *νέο μνημόνιο*, ότι διέπεται από το *αγγλικό δίκαιο* και υπάγεται στη δικαιοδοσία των *δικαστηρίων του Λουξεμβούργου*.

 «Αυτό είναι μια πρώτη συμβολική αποκάλυψη των απροκάλυπτων ψεμμάτων στα οποία βασίζει την προπαγάνδα τη... περισσότερα »

.Έστειλαν φάκελο με σφαίρα για το Λεωνίδα Γρηγοράκο

Εντοπίστηκε στον έλεγχο αλληλογραφίας της Βουλής


Ένας φάκελος που περιείχε μια σφαίρα έφτασε το μεσημέρι στη Βουλή με παραλήπτη το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Το όνομα του αποστολέα ήταν ψεύτικο, ενώ η σφαίρα εντοπίστηκε όταν πέρασε από τον έλεγχο της αλληλογραφίας, όπως μετέδωσε το Mega.

Ο φάκελος πέραν της σφαίρας, δεν περιείχε κάποιο σημείωμα.

Η σφαίρα έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για DNA και αποτυπώματα.

.«Μένει ακόμα δρόμος για να κλείσει η συμφωνία»

ΔΝΤ: Απαιτείται μία ολοκληρωμένη αξιολόγηση


«Η συμφωνία για την Ελλάδα δεν μπορεί να κλείσει μόνο με δύο ή τρία μέτρα» δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Γουίλιαμ Μάρεϊ, κατά τη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία του Ταμείου στην Ουάσινγκτον, τονίζοντας ότι απαιτείται μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση.

Ο Μάρεϊ δέχτηκε πολλές ερωτήσεις για τις εργασίες του Brussels Group και ειδικά για το εάν μπορεί να υπάρξει συμφωνία έως την προσεχή Κυριακή. 

«Δεν θα κάνω υποθέσεις για το πότε θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση» είπε και προσέθεσε: «Δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία με μόνο δύο ή τρία μέτρα. Απαιτείται μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.