.Σημαντικές νίκες για Βέροια και Λεβαδειακό

Μεγάλη νίκη με 1-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο πέτυχε η Βέροια  στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ενώ ο Λεβαδειακός επιβλήθηκε 2-0 του Εργοτέλη στην έδρα του. Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από την τρέχουσα αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή  στο Περιστέρι μεταξύ του Ατρόμητου και του Ολυμπιακού.
 Η ομάδα του Περιστερίου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θα πρέπει να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση για να μπορέσει να δημιουργήσει προβλήματα στον ανώτερο Ολυμπιακό. Σαφώς πιο εύκολο έργο θα έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Παναιτωλικό, ενώ ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανιωνίου στο ματς της Λεωφόρου, όπως και ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά. 

Συνοπτικά το πρόγραμμα των παιχνιδιών της 19ης ημέρας για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας:


.Φέρεται να έχει συλληφθεί ο Άγγελος Φιλιππίδης, στην Τουρκία

Οι ελληνικές αρχές ερευνούν αν το άτομο που συνελήφθη το πρωί από την τουρκική αστυνομία είναι ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η Ελληνική Αστυνομία ενημερώθηκε από τις τουρκικές αρχές πριν από μία ώρα περίπου ότι συνελήφθη άτομο, πιθανότατα ο 'Αγγελος Φιλιππίδης, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την εμπλοκή του στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Μέχρι στιγμής, πάντως, η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Συγκεκριμένα, οι τουρκικές αρχές ζήτησαν στοιχεία μέσω της διεθνούς συνεργασίας προκειμένουν να γίνει ταυτοποίηση του συλληφθέντος, τα οποία αποστέλλονται αυτή την ώρα.

.Αρνούνται τις κατηγορίες οι βουλευτές της ΧΑ για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης»

Ενώπιον των εφετών-ανακριτριών Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου απολογούνται σήμερα, μετά από προθεσμία που είχαν λάβει, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας, κατηγορούμενοι για το κακούργημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, για το οποίο, πριν λίγο καιρό, η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον κ. Γερμενή -μεταξύ άλλων στοιχείων που έχουν συλλέξει οι δικαστικές αρχές- περιλαμβάνεται και κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα, με την οποία ο βουλευτής χαρακτηρίζεται ως «ταγματάρχης» με κεντρικό ρόλο στην επιλογή και στην εκπαίδευση νεοσύλλεκτων αλλά και σε επιχειρήσεις σε βάρος αλλοδαπών.

Ανάλογα στοιχεία περιλαμβάνονται σε κατάθεση άλλου προστατευόμενου μάρτυρα για τον κ. Μπούκουρα ο οποίος εμπλέκεται σε κύκλωμα που πουλά προστασία σε μαγαζιά της Κορίνθου, του Ξυλοκάστρου και του Κιάτου

.Τη θεσμοθέτηση των υπαίθριων αγορών προανήγγειλε ο Τσαυτάρης

Τη θεσμοθέτηση των «υπαίθριων αγορών» (Farmer Market) προανήγγειλε σήμερα από τη Χαλκιδική ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιος Τσαυτάρης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ενώ για την ακαρπία, αναγνώρισε ότι «το θέμα των επιπτώσεων από το συγκεκριμένο φαινόμενο είναι άγνωστο ακόμα και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να μελετηθεί πιο βαθιά και να μην επαναπαυτούμε». 

Ειδικότερα, ο υπουργός μιλώντας για τις υπαίθριες αγορές που στήνονται, τόνισε ότι η λειτουργία τους ευνοεί τους παραγωγούς που μπορούν να πωλούν τα προϊόντα τους απευθείας και φυσικά και τους καταναλωτές, π... περισσότερα »

.Αντώνης Πέττας, Υποψήφιος Δήμαρχος Ζωγράφου

Νέα Δημοτική Παράταξη με επικεφαλής τον κ. Αντώνη Πέττα, οδοντίατρο και παλιό δημοτικό σύμβουλο, θα διεκδικήσει τη Δημαρχία Ζωγράφου στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014.

Αναμένεται ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ…

.«Η αντίστροφη μέτρηση για Σαμαρά-Βενιζέλο έχει ξεκινήσει»

Στο σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου και τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης αναφέρεται: «Η μόνη μάχη που δίνουν οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος είναι να μείνουν όσο μπορούν περισσότερο στην εξουσία παραδομένοι στους δανειστές και στηριζόμενοι στην εγχώρια διαπλοκή». 

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως η «αντίστροφη μέτρηση όμως έχει ξεκινήσει και το δίδυμο που αλληλοκαλύπτεται για τα σκάνδαλα, τις μίζες και τη διαφθορά δεν θα συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμα να οδηγεί την κοινωνία και την οικονομία στην καταστροφή». 

Στο υστερόγραφο του σχολίου, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου: «Η από κοινού πλέον κάλυψη στο πρόσωπο της επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που κατηγορείται για την υπόθεση του ΤΤ, αποδεικνύει την συγκάλυψη και τη συνενοχή των κ. Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα»

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.