.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ...ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


.Χρυσό μετάλλιο στο Κόμπο η ελληνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης

Η ελληνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Κόμπο στο Μεσογειακό Κύπελλο που διεξάγεται στην Ανδόρα.

Συγκεκριμένα οι ελληνίδες κολυμβήτριες συγκέντρωσαν 81,486 βαθμούς που ήταν αρκετοί για να τους χαρίσουν την πρώτη θέση.
Αύριο αγωνίζονται στο τελικό του Ντουέτο, το δίδυμο των Αθανασίας Τσόλα και Σοφίας Μαλκογέωργου.

.Όλι Ρεν: Η επόμενη δόση ενδέχεται να εκταμιευθεί τμηματικά

Η επόμενη δόση του δανείου προς την Ελλάδα, ύψους 8,1 δισ. ευρώ, θα μπορούσε να καταβληθεί σε πολλά τμήματα, δήλωσε σήμερα ο επίτροπος Οικονομίας Όλι Ρεν.

«Είναι πιθανό, αλλά όχι βέβαιο. Όλα εξαρτώνται από το εάν και κατά πόσον η Ελλάδα μπορεί να εκπληρώσει όλες τις προϋποθέσεις στις οποίες έχει δεσμευτεί», είπε ο επίτροπος αρμόδιος για Οικονομικά και Νομισματικά Θέματα Όλι Ρεν μιλώντας κατά τη διάρκεια ενός σεμιναρίου στην πόλη Μικέλι, την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Η ελληνική κυβέρνηση ελπίζει να καταλήξει σε συμφωνία με τους πιστωτές για την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου από τη διεθνή τρόικα των δανειστών της (ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ) τη Δευτέρα. 

Οι πιστωτές έχουν απειλήσει να «παγώσουν» τη δόση αυτή εάν η Ελλάδα καθυστερήσει να εφαρμόσει τις συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις.

«Οι συνομιλίες συνεχίζονται και θα συνεχιστούν για όσο χρειάζεται», τόνισε ακόμη ο Ο. Ρεν.

.Μπλόκα της αστυνομίας από τον Αχέροντα μέχρι την ελληνοαλβανική μεθόριο στη Θεσπρωτία

Από τον Αχέροντα μέχρι την ελληνοαλβανική μεθόριο στη Θεσπρωτία, έχουν στηθεί μπλόκα στους δρόμους, ενώ πάνοπλοι αστυνομικοί χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των επικίνδυνων κακοποιών.

Επιπλέον, στη θαλάσσια περιοχή από την Αμμουδιά Πρέβεζας μέχρι τη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, περιπολούν από τα ξημερώματα σκάφη του Λιμενικού Ηγουμενίτσας, για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο διαφυγής τους, δια θαλάσσης, στην Αλβανία.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, πρόκειται για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων Μαριάν Κόλα και Ιλίρ Κούπα. Αποτύπωμα του Κούπα είχε βρεθεί όταν, στις 8 Ιουνίου στον Πάνορμο Φωκίδας, εκλάπη το ΙΧ Volvo του πρώην υπουργού Αποστόλου Ανδρεουλάκου.

Από τους υπόλοιπους δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι ο Μουρατάι Μουρατάζ, που είναι δίδυμο με τον Κλεμέντ, βρίσκονται ήδη στην Αλβανία, έχοντας μαζί τους το 1 εκατ. ευρώ, που άρπαξαν μετά την απόδραση, από τη ληστεία στη Εθνική Λάρισας.

Ο Λούλι Φλόρα και ο Σούλα Φάτος, είναι ένα τρίτο δίδυμο, του οποίου έχουν χαθεί τα ίχνη. Ο Σούλα, παλαιότερα διέμενε στην Κέρκυρα και είχε συλληφθεί για κλοπές στην Ηγουμενίτσα.

.Ν. Αναστασιάδης: Σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα στην κυπριακή οικονομία

Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης τόνισε ότι γίνεται συστηματική δουλειά για την οικονομία και τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα.
Μιλώντας σε εκδήλωση για την επέτειο ίδρυσης του ΔΗΣΥ ο κ. Αναστασιάδης χαρακτήρισε σημαντική τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι και πρόσθεσε ότι οι συναντήσεις θα συνεχισθούν.
Ανέφερε ότι μέσα από την προσπάθεια που καταβάλλεται, η Κύπρος αντικρύζεται από άλλη σκοπιά, ενώ απευθυνόμενος στα πολιτικά κόμματα τόνισε ότι «οι μηδενισμοί δεν ωφελούν». 

Υπογράμμισε, ακόμα, ότι πρέπει να ξεπεραστούν τα προβλήματα και η Τράπεζα Κύπρου να βγεί από το καθεστώς εξυγίανσης.

Εξέφρασε, τέλος, την ελπίδα να συνεχισθεί η άψογη, όπως τη χαρακτήρισε, συνεργασία με τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, για να μην υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.