.Ποιος είναι τώρα ο γερμανοτσολιάς κύριε Τσίπρα;

Το σχέδιο για τις συντάξεις που κατέθεσε ο Γ. Κατρούγκαλος απλά επιβεβαιώνει την μεγαλύτερη πολιτική απάτη της μεταπολίτευσης που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί που φώναζαν ότι δεν θα μειώσουν ποτέ τις συντάξεις, δεν θα εφαρμόσουν μνημονιακές πολιτικές λιτότητας, ετοιμάζονται να κάνουν όλα όσα κατηγορούσαν τους προηγούμενους ως «γερμανοτσολιάδες». 

Μόνο που τώρα βάζουν... φερετζέ για να κρύψουν τις πομπές τους, για να μην αποκαλύψουν το μέγεθος της πολιτικής απάτης. Αν δείτε να βγαίνουν στα κανάλια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και να λένε «εμείς δεν μειώσαμε τις κύριες συντάξεις» μην τους π... περισσότερα »

.Συνιστώσα... του ΣΥΡΙΖΑ κατάντησε η ΝΔ

«Πιστεύω σε ένα κόμμα ανοικτό στην κοινωνία, διευρυμένο, πολυσυλλεκτικό, που θα εκφράζει και θα απηχεί τις απόψεις όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων.

 Όχι ένα κόμμα που θα εκφράζει κάποιες κοινωνικές και πολιτικές ελίτ. Στόχος μου είναι η ενωμένη και δυνατή Νέα Δημοκρατία, στην οποία θα έχουν ρόλο και λόγο όλοι οι πολίτες». 

Κουίζ: Ποιος λέει όλα αυτά τα πομπώδη για τη Νέα Δημοκρατία αλλά ούτε ο ίδιος τα πιστεύει; Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε από τους δύο μονομάχους της Κυριακής. Άλλωστε και οι δύο τα ίδια λένε πάνω – κάτω. Ότι θα πολεμήσουν τις ελίτ, ότι οι ίδιοι δεν...περισσότερα »

.Μετωπική Μαξίμου με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για το Ασφαλιστικό

Κατακόρυφα ανεβάζει τους τόνους κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης η κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό, κατηγορώντας Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ για στείρα αντιπολίτευση, καθώς με το Ασφαλιστικό της προηγούμενης κυβέρνησης σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου οι συνταξιούχοι θα έβλεπαν μόνο περικοπές. 

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε προηγηθεί η μετωπική επίθεση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη και ο χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων που ακολούθησε από Νέα Δημοκρατίακαι ΠΑΣΟΚ, που κατηγορούν την κυβέρνηση για ταύτιση του Μαξίμου με τους δανειστές και «θράσος» αναφορικά με τους ισχυρισμούς της ότι δ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.