.Πρωθυπουργός χωρίς κόμμα και κοινοβουλευτική ομάδα

 Επισημοποιείται το επικείμενο “διαζύγιο” στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς η πλευρά Τσίπρα παραδέχεται ανοιχτά ότι υπάρχει “σοβαρή διαίρεση στην ενότητα της κοινοβουλευτικής ομάδας” με επίσημη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη, μετά από πολύωρη σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους στενούς του συνεργάτες.

 Από την πλευρά του μεγάρου Μαξίμου σηκώνουν το γάντι και κατηγορούν ευθέως τους 32 βουλευτές που διαφοροποιήθηκαν ψηφίζοντας ΟΧΙ στο μνημόνιο ότι “αρνήθηκαν να στηρίξουν την κυβέρνηση της Αριστεράς καταψηφίζοντας την επιλογή της για αποτροπή του κινδύνου χρεοκοπίας”. Ουσιαστικά ... περισσότερα »

.Γεννηματά: Αλέξη κάνε ανασχηματισμό, διώξε τη Ζωή και κάνε διαπραγμάτευση ουσίας

Ουσιαστική διαπραγμάτευση, αξιοποίηση της θετικής ψήφου της αντιπολίτευσης και ανασχηματισμό με υπουργούς που να υλοποιήσουν την συμφωνία με τους εταίρους, όπως και αλλαγή της προέδρου της Βουλής, ζήτησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. 

Προειδοποίησε επίσης ότι η θετική ψήφος του ΠΑΣΟΚ στην συμφωνία δεν πρέπει να ερμηνευτεί ως ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση «Ο κ. Τσίπρας οφείλει να κάνει ουσιαστικό ανασχηματισμό και να συγκροτήσει μια Κυβέρνηση με αξιόπιστους Υπουργούς που θα εφαρμόζουν με συνέπεια και ευθύνη τη Συμφωνία και τα προαπαιτούμενα, που υπέγραψε ο ίδιος ως Πρωθ... περισσότερα »

.Φίλης κατά Κωνσταντοπούλου: Χρησιμοποιεί το θεσμικό της ρόλο για να μην παίρνει αποφάσεις η Βουλή

Νέα επίθεση, μέσα σε λίγες ημέρες, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης κατά της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Φίλης επισήμανε πως τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή ψηφοφορία και η επιμονή της κ. Κωνσταντοπούλου να ξεκινήσει η Ολομέλεια το πρωί της Πέμπτης, παρά τη διορία από την πλευρά των δανειστών, δείχνουν ότι: «Η Πρόεδρος της Βουλής προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το θεσμικό της ρόλο για να μην πάρει απόφαση η Βουλή».
Ο κ. Φίλης άφησε σαφείς αιχμές για τους διαφωνούντες βουλευτές και υπουργούς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν διαφωνούσα θα είχα παραιτηθεί και θα παρέδιδα την έδρα». Τόνισε, δε, ότι τα μέτρα πρέπει να τα ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τότε θα είναι πιο δίκαια. «Δεν μπορεί να ρίξουν την πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς» διεμήνυσε. 
Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα συνεργαστεί με το παλιό πολιτικό σύστημα και «σε περίπτωση αδιεξόδου θα γίνουν εκλογές», διευκρίνισε.

Διεθνή ΜΜΕ: To «ναι» με τις μολότοφ και ο διχασμένος ΣΥΡΙΖΑ

Διεθνή ΜΜΕ: To «ναι» με τις μολότοφ και ο διχασμένος ΣΥΡΙΖΑ: Διεθνή ΜΜΕ: To «ναι» με τις μολότοφ και ο διχασμένος ΣΥΡΙΖΑ

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ )

Δραγασάκης: «Καρότο και μαστίγιο το προσωρινό Grexit του Σόιμπλε» - Πολιτικές ειδήσεις - Το Βήμα Online

Δραγασάκης: «Καρότο και μαστίγιο το προσωρινό Grexit του Σόιμπλε» - Πολιτικές ειδήσεις 

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ)

Βενιζέλος:«Χρειάζεται πάντα η εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης» - Πολιτικές ειδήσεις - Το Βήμα Online

Βενιζέλος:«Χρειάζεται πάντα η εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης» - Πολιτικές ειδήσεις 

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ )

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.