.Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός, να τους αλλάξει αυτός τα φώτα

Στον εορτασμό των Θεοφανείων στη Λιβαδειά παρέστη ο ΓΓ. του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, ο κ.Κουτσούμπας δήλωσε: «Να ευχηθούμε χρόνια πολλά, ευχές πολλές σε όσους και όσες γιορτάζουν σήμερα, αυτές τις ημέρες. 

Αν κι εδώ που τα λέμε, μέρα που είναι σήμερα, η καλύτερη ευχή για το λαό μας είναι, πριν μας αλλάξουν τα φώτα ακόμη περισσότερο αυτοί, που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα, αλλά κι αυτοί που ετοιμάζονται να κυβερνήσουν στον ίδιο δρόμο με τους προηγούμενους, ο λαός μας να οργανωθεί, να τους αλλάξει αυτός τα φώτα, να αναπτύξει την πάλη του, τη συμμαχία του, να δυναμώσει το ΚΚΕ στις ερχόμενες εκλογές.

 Είναι η μόνη πολιτική δύναμη, πραγματικά σίγουρη εγγύηση για την επόμενη μέρα, για το καλό του λαού μας, για το καλό του τόπου».

.«Στις 26 Ιανουαρίου πρέπει να υπάρχει ρυθμιστής»

«Το τι θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου θα το καθορίσει ο λαός. Δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία, δεν μπορούμε να πάμε σε διπλές εκλογές, δεν μπορεί να υπάρχει ακυβερνησία, πρέπει να υπάρχει εθνική στρατηγική, πρέπει να υπάρχει ρυθμιστής, εγγυητής να οδηγήσει σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας και συνευθύνης και στην εφαρμογή της πολιτικής ασφαλούς εξόδου από το μνημόνιο και την κρίση. 

Αυτός μπορεί να είναι μόνο το ΠΑΣΟΚ». Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ομιλία του στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, με την οποία ξεκίνησε τις περιοδείες του στο Λεκανοπέδιο. «Αυτό που προτείνου... περισσότερα »

.«Αχίλλειος πτέρνα της Ευρωζώνης η Ελλάδα»

Με τον ερωτηματικό τίτλο «Η Ευρώπη ναρκοθετημένη από την Ελλάδα και τον αποπληθωρισμό;», η εφημερίδα Λε Μοντ, υπογραμμίζει επιγραμματικά στο πρωτοσέλιδο της τα οικονομικά δεδομένα των ημερών: την πτώση του ευρώ, την ανησυχητική μείωση του πληθωρισμού στη Γερμανία καθώς και στην ευρωζώνη, και την ταραχή που προκαλεί στις αγορές η πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ. 

Στις οικονομικές σελίδες, με τίτλο: «Η Ελλάδα παραμένει η αχίλλειος πτέρνα της Ευρωζώνης» η Μοντ υποστηρίζει ότι «το ενιαίο νόμισμα έπεσε στο πιο χαμηλό επίπεδο από τον Μάρτιο του 2006, οπότε και εμφανίσθηκε το σενάριο... περισσότερα »

.Συνελήφθη νεαρός για τη δολοφονία Κουμανταρέα

Ένας νεαρός Ρουμάνος συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ., ως κατηγορούμενος για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 24χρονος βρισκόταν από νωρίς στη λίστα των υπόπτων της αστυνομίας, ενώ για την υπόθεση αναζητείται και ένα άλλο άτομο.

Υπενθυμίζεται πως ο Μένης Κουμανταρέας είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη στις 6 Δεκεμβρίου. Έφερε βαριές κακώσεις στο κεφάλι και στην κοιλιά και στραγγαλίστηκε με τα χέρια.

Στο σπίτι του δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης αλλά ήταν φανερό ότι είχε γίνει έρευνα στο χώρο.

Ανακοινώσεις για την υπόθεση θα γίνουν από την Αστυνομία την Τετάρτη.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.