.Να ξέρουν τι λένε

*Ακουσα* τον δήμαρχο Χαλανδρίου να δικαιολογεί τη στάση του ως προς τις διαδικασίες της αξιολόγησης των υπαλλήλων του δήμου του, τις οποίες αρνείται να τηρήσει με το επιχείρημα ότι έχουν εκδοθεί δύο σχετικές αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. 

Και κάτι ανάλογο θα έχει συμβεί, υποθέτω, και στους άλλους δήμους, όπως και στις περιφέρειες που οι επικεφαλής τους τηρούν την ίδια στάση. 

Μόνο που ή δύο ή πέντε ή δέκα είναι οι αποφάσεις έχουν τόση αξία όση και το χαρτί πάνω στο οποίο είναι γραμμένες. *Ακουσα* και την περιφερειάρχη, τη Ρένα Δούρου, να παπαγαλίζει μία φράση, την οποία είχαν... περισσότερα »

.Ν. Αναστασιάδης: «Το μόνο σχέδιο για μένα είναι η επανένωση της Κύπρου»

«Για μένα, υπάρχει μόνο ένα σχέδιο και αυτό είναι η επίτευξη μιας διευθέτησης στο κυπριακό πρόβλημα, στη βάση των όσων έχουν συμφωνηθεί ως συμβιβασμός: Τη μετεξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας σε μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως καθορίζεται στα σχετικά Ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και τις 

Συμφωνίες Υψηλού Επιπέδου, με μια και μόνη κυριαρχία, μια και μόνη διεθνή νομική προσωπικότητα και μια και μόνη ιθαγένεια», τόνισε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, προσφωνώντας σήμερα τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Όπως είπε, «η ...περισσότερα »

.Βελτιώθηκε η δημοσιονομική θέση της Ελλάδας, αλλά θα απαιτηθεί περαιτέρω πρόοδος, σύμφωνα με τις Βρυξέλλες

«Θέση μας είναι ότι οι δημοσιονομικοί στόχοι δεν πρέπει και δεν θα αλλάξουν» δήλωσε σήμερα στις Βρυξέλλες Ευρωπαίος αξιωματούχος.

Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, η δημοσιονομική θέση της Ελλάδας έχει βελτιωθεί σημαντικά, αλλά θα απαιτηθεί περαιτέρω πρόοδος. Οποιαδήποτε χαλάρωση των δεσμεύσεων της Ελλάδας σε δημοσιονομικό επίπεδο, υπογράμμισε, θα έστελνε μήνυμα στις αγορές αλλά και στην κοινή γνώμη ότι η Ελλάδα επιστρέφει στις παλαιές της συνήθειες, τη στιγμή που φτάνει στην ολοκλήρωση των προγραμμάτων μακροοικονομικής προσαρμογής.

Ο ίδιος αξιωματούχος σημείωσε ακόμα ότι η οικονομική κατάσταση βελτιώνεται χάρη στις μεταρρυθμίσεις που υιοθετηθήκαν πρόσφατα, αλλά η πρόσβαση στις αγορές παραμένει εύθραυστη.

Προκειμένου να υλοποιηθεί το πρόγραμμα με ασφάλεια, θα απαιτηθεί περισσότερη δουλειά για να ενισχυθεί η ανάπτυξη και να τεθεί το χρέος σε πτωτική πορεία, πρόσθεσε.

.Κ. Περιστέρη: Σε έναν μήνα τελειώνουμε

«Σε έναν μήνα τελειώνουμε» δήλωσε, σήμερα, η προϊσταμένη της ΚΗ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και επικεφαλής της ανασκαφής στον τύμβο Καστά της Αρχαίας Αμφίπολης Κατερίνα Περιστέρη. Σε ό,τι αφορά το σχόλιο ότι εξυπηρετεί συμφέροντα, ανέφερε: «Τη δουλειά μας κάνουμε, ούτε πολιτικά ούτε οικονομικά συμφέροντα εμπλέκονται. 

Αγωνιζόμαστε για την έρευνά μας». Για τα σχόλια της συναδέλφου της Όλγας Παλαγγιά σχετικά με την ανασκαφή, η κ. Περιστέρη δήλωσε ότι δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω και πως ό,τι ήταν να δηλώσει, το δήλωσε.

Εκ μέρους της ομάδας εργασίας, η αρχαιολόγος παρακάλεσε «να μένει το αρχαιολογικό έργο στο πεδίο μακράν πάσης παραφιλολογίας».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.