.Φονική επίθεση σε σιδηροδρομικό σταθμό της Ρωσίας

 Μια γυναίκα καμικάζι πυροδότησε σήμερα τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη μέσα στον σιδηροδρομικού σταθμό του Βόλγκογκραντ της Ρωσίας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 14 άνθρωποι, σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό, σ' αυτή τη δεύτερη μέσα σε τρεις ημέρες θανατηφόρα επίθεση που πραγματοποιείται ενώ η χώρα προετοιμάζεται για να φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε πως οι τραυματίες υπερβαίνουν τους 50.

Η σημερινή επίθεση είναι πιθανό να αυξήσει τις ανησυχίες για την ικανότητα της κυβέρνησης να περιφρουρήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 που θα διεξαχθούν στο Σότσι, ένα θέρετρο στη Μαύρη Θάλασσα. 

Η ομαλή διεξαγωγή των Αγώνων, οι οποίοι αρχίζουν σε 40 ημέρες, είναι ζήτημα κύρους για τον Πούτιν, ο οποίος θέλει να δείξει πόσο πολύ έχει προχωρήσει η Ρωσία μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991.
 
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση. Γυναίκες καμικάζι, γνωστές ως "μαύρες χήρες" επειδή μερικές είναι συγγενείς ανταρτών που έχουν σκοτωθεί, έχουν πραγματοποιήσει πολλές επιθέσεις την ευθύνη για τις οποίες έχουν αναλάβει ισλαμιστές μαχητές.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.