.Νέος γύρος κινητοποιήσεων


Ημέρα κινητοποιήσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα η αυριανή, με την ΑΔΕΔΥ να προχωρά σε 24ωρη απεργία και τη ΓΣΕΕ να πραγματοποιεί τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν η ΟΤΟΕ και η ΠΟΕ-ΟΤΑ. 
Στάση εργασίας 5 με 9 το πρωί αύριο από τους εργαζόμενους στο Μετρό και τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και 24ωρη απεργία την Πέμπτη, κατά της εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου στις ΔΕΚΟ. Για τον ίδιο λόγο, προειδοποιητικές 24ωρες απεργίες Τετάρτη και Πέμπτη προκήρυξαν οι υπάλληλοι του ΟΣΕ. 

Κλειστά και σήμερα τα φαρμακεία, ενώ αύριο συνεδριάζουν οι φαρμακοποιοί για να καθορίσουν τη στάση τους. Την ίδια ώρα, συνεχίζουν να μην δέχονται  ασφαλισμένους του Οργανισμού οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΠΥ.

Στον «χορό» των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και Πειραιά  και αύριο τα νοσοκομεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.  
Εν τω μεταξύ, έκκληση στους εργαζόμενους στα μέσα μαζικής μεταφοράς να αναστείλουν, λόγω της εορταστικής περιόδου, τις προγραμματισμένες  κινητοποιήσεις τους, σε ένδειξη αλληλεγγύης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, προς τους συναδέλφους τους του ιδιωτικού τομέα, απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.