.Δωρεάν ξεναγήσεις


«Ελάτε να γνωρίσουμε την Αθήνα», είναι το σύνθημα με το οποίο ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, καλεί τους δημότες να γνωρίσουν την πόλη, τους αρχαιολογικούς χώρους, τις γειτονιές και τους δρόμους της μέσα από το πρόγραμμα δωρεάνξεναγήσεων.
Οι Αθηναίοι καλούνται να γνωρίσουν τον πολιτιστικό πλούτο της πόλης μας με την αρωγή έμπειρων και εξειδικευμένων ξεναγών, οι οποίοι συμμετέχουν εθελοντικά στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Η αρχή γίνεται την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 10 και μισή το πρωί από την είσοδο του σταθμού ΗΣΑΠ στην πλατεία Μοναστηρακίου. Η ξενάγηση περιλαμβάνει τις Παλιές Γειτονιές της Αθήνας στην περιοχή του Ψυρρή.

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 10 και μισή το πρωί από την είσοδο της οδού Αδριανού 24, απέναντι από την εκκλησία Αγίου Φιλίππου, η ξενάγηση θα γίνει στην Αρχαία Αγορά με την ξεναγό Ζωή Ηλιακίδου.
Την ίδια ώρα, από την Μητρόπολη Αθηνών, στην οδό Μητροπόλεως με την ξεναγό Κασσάνδρα Ποριώτη θα γνωρίσουμε τις Βυζαντινές Εκκλησιές της πρωτεύουσας.
Την ίδια ημέρα και ώρα, στο γκισέ έκδοσης εισιτηρίων στην Ακρόπολη, η ξενάγηση θα γίνει από την Σοφία Μουρατίδου.
Μια τελευταία ξενάγηση την ίδια ημέρα και ώρα, αυτή τη φορά από το Εκκλησάκι Αγίας Δύναμης, επί της οδού Μητροπόλεως περιλαμβάνει οδοιπορικό στην Πλάκα (Ροδάκιο, Μέγα Μοναστήρι, Βλασάρου) με ξεναγό την Άρτεμη Σκουμπουρδή

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.