.Μια εβδομάδα πριν το Πάσχα ...ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


Με πλήθος εκδηλώσεων, για παιδικό και ενήλικο κοινό, προετοιμάζεται η πόλη μας να γιορτάσει το Πάσχα. Το Ν.Π. του Δήμου μας οργανώνει εκδηλώσεις, γεμάτες με θέατρο, δρώμενα, βυζαντινή μουσική και κατασκευές.
Την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Απριλίου, στις 18:00, θα παρουσιασθεί στο Α΄ και Β΄ ΚΑΠΗ (Κρατερού & Λιβύης – Γράμμου 19 αντίστοιχα) του Δήμου Ζωγράφου, το αριστούργημα του Αλ. Πούσκιν, «Ο ψαράς και το ψάρι», σε δύο εκδηλώσεις για την τρίτη ηλικία.
Την Παρασκευή 26 Απριλίου, στις 20:30, ο Πρωτοψάλτης του Δήμου και Χοράρχης,  Γ. Καμαριάρης, θα ψάλλει Βυζαντινούς Ύμνους, συνοδεία κλιμακίου της χορωδίας «Αντιφωνικό Μέλος». Και στις 21:00, η «Σαλώμη» του Όσκαρ Ουάλντ θα χορέψει το χορό των πέπλων, ζητώντας ως αντάλλαγμα το κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή. 
Το δρώμενο που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία της επιμορφώτριας του τμήματος Ρ. Μοσχοχωρίτη και σε μουσική του καθηγητή του Δημοτικού Ωδείου μας, Αγγ. Μαρκιόρι έχει ετοιμάσει το τμήμα των μεσαίων του Θεατρικού Εργαστηρίου του Ν.Π. του Δήμου μας.
Το Σάββατο 27 Απριλίου (Σάββατο του Λαζάρου) είναι αφιερωμένο στα παιδιά. Στην πλατεία Αλεξανδρή (Γαρδένια), στις 11:00, η ομάδα «Αστροναύτες» θα παρουσιάσει τηθεατρική παράσταση, «Μαύρο ψαράκι», βασισμένη στο παραμύθι του Ιρανού παιδαγωγού και συγγραφέα, Σαμάντ Μπεχραγκί. Πρόκειται για την ιστορία του ψαριού, που ενέπνευσε τους δημιουργούς του «Νemo. 
Στις 12:00 «Τα κατσικάκια απεργούν»και αρνούνται να πάρουν το δρόμο για τη σούβλα. Το χιουμοριστικό δρώμενο του Θεατρικού Εργαστηρίου του Ν.Π. του Δήμου μας είναι εμπνευσμένο από το κείμενο της Σ. Γαβριηλίδου και διασκευασμένο από την ομάδα των πρωτοετών, σε σκηνοθεσία Ρ. Μοσχοχωρίτη.
 Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την κατασκευή πασχαλινής λαμπάδας, με τη βοήθεια των μαθητών και της επιμορφώτριας του Εργαστηρίου Ζωγραφικής, Αντ. Καλύβα.
Καλό Πάσχα σε όλους!

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.