.Στην υγειά σου Τσακαλώτε, να περάσεις καλά με την Σκάρλετ...

Ντριν. Χτυπάει το τηλέφωνο του Ευκλείδη το οποίο έχει μέσα στο κόκκινο σακίδιο και μέχρι να το βγάλει γίνεται χαμός:
•Ποιος είναι το τηλέφωνο; Λέει σε σπαστά ελληνικά ο υπουργός.
•Γιουκλίντ, είμαι η Σκάρλετ. Έμαθα ότι κερνάς ποτάκι και είπα να σε πάρω να βγούμε.
•Οh My God, είναι αλήθεια; Είσαι η Σκάρλετ;
•Ναι, Γιουκλίντ είναι αλήθεια. Σε θαύμασα από το CNN και έρχομαι στην Αθήνα για μπαρότσαρκα.
•Είμαι ευτυχής Σκάρλετ. Τώρα μπορώ να πάω στη Βουλή και να πω: Κυριάκο, θα έχουμε πλεονάσματα 2%. Κλείνουμε τη συμφωνία.
Περιχαρής ο Τσακαλώτος θα πάρει και τον Αλέξη που γιορτάζει και θα του πει να στείλει στον αγύριστο την σταφιδιασμένη γριά Κριστίν και την αχώνευτη γερμανίδα που είναι σαν πατημένο στρούντελ, Άγκελα. «Αλέξη, έχουμε Σκάρλετ Γιόχανσον. Τέλειωνε τη διαπραγμάτευση να πάμε με την Αχτσιόγλου για κοκτέιλ».
Θα είχε πράγματι μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε τι θα έλεγε στο ραντεβού του με την Σκάρλετ ο Ευκλείδης. Να ήτανε ο Γιάνης που έχει και κατακτήσεις θα της έλεγε: «Αγάπη μου Σκάρλετ, εγώ είμαι αυτός που έκλεισα τις τράπεζες».
Όμως, ο Ευκλείδης και ο Αλέξης τι να της πουν; Και κυρίως ο ελληνικός λαός πώς να δεχθεί αυτόν τον «δεσμό» με την πανέμορφη σταρ;
Σίγουρα πολλοί από εμάς δεν θα πάμε σε ερωτικό ραντεβουδάκι ούτε με την Σκάρλετ, ούτε με τη Μόνικα Μπελούτσι, ούτε καν με την Έφη Αχτσιόγλου. Μπορεί να μην πιούμε τα ποτάκια μας με τα κορίτσια όμως έχουμε να πληρώσουμε λογαριασμούς. Ήρθε η ΔΕΗ και είναι φουσκωμένη. Ήρθε και ο... ΕΦΚΑΣ που δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι απλήρωτο και το δάνειο, ακρίβυνε και το σούπερ μάρκετ, η τράπεζα άδειασε και το στρώμα ξεφούσκωσε από τα λεφτά. Ενώ πέθανε και η γιαγιά που μας έδινε κανένα χαρτζιλίκι.
Η ανεργία αυξάνεται και η δουλειά που βρίσκουμε είναι... σοβιετικού τύπου με 350 ευρώ το μήνα. Στην Ελλάδα της Αριστεράς δεν λιποθυμούν παιδάκια, εκτός από μερικά που έχουν ξεφύγει από τον... Πολάκη. Δεν υπάρχουν αυτοκτονίες εκτός από εκείνους που δεν αντέχουν άλλο... Τσίπρα. Δεν παίρνουν τα σπίτια οι κομμουνιστές, εκτός από κάτι κακόμοιρους που δεν έχουν να πληρώσουν.
Κι ευτυχώς για τον μεσήλικα Τσακαλώτο δεν υπάρχουν πια νέοι στην Ελλάδα για να του «φάνε» την Σκάρλετ. Έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό.

Στην υγειά σου Τσακαλώτε, να περάσεις καλά με την Σκάρλετ...

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.