.Συγχαρητήρια Ν. Δένδια σε αστυνομικούς που συμμετείχαν σε σύλληψη ληστών


Την ευγνωμοσύνη του ίδιου, του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και της ελληνικής κοινωνίας, εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, στους 10 αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στην καταδίωξη και ένοπλη συμπλοκή χτες στο Παγκράτι, που κατέληξε στην αναίμακτη σύλληψη των δύο ληστών, μετά τις επιθέσεις σε τρία φαρμακεία στον Νέο Κόσμο, στον Υμηττό και στο Βύρωνα.

Ο υπουργός δέχθηκε το μεσημέρι στο γραφείο του τους αστυνομικούς, μεταξύ των οποίων και τον νεαρό αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, Γιώργο Μυστρίδη από την Κομοτηνή, ο οποίος δέχτηκε μια σφαίρα από το όπλο ενός εκ των δραστών, που τον βρήκε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο, στην κοιλιά, μόλις δύο δάχτυλα πάνω από το ακάλυπτο μέρος. Απευθυνόμενος στους αστυνομικούς, ο κ. Δένδιας τόνισε, μεταξύ άλλων: 

«Στη ζόρικη εποχή που ζούμε, δύο είναι οι πυλώνες της κοινωνίας μας. Η οικονομία και η ασφάλεια του πολίτη. Εσείς επιτελείτε το δεύτερο, με τον καλύτερο τρόπο. Η κοινωνία γνωρίζει πόσο δυσανάλογο είναι αυτό που παίρνετε, με αυτό που δίνετε».

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, οι δύο συλληφθέντες είναι οδηγοί ταξί, οι οποίοι διέπραξαν τις ληστείες στα φαρμακεία χρησιμοποιώντας το ταξί, το οποίο νοίκιαζαν για να το δουλεύουν. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες είναι και οι δύο χρήστες ναρκωτικών.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.