.Στη δικαιοσύνη συνεχίζεται η κόντρα των ιδιοκτητών ΠΑΟ και Ολυμπιακού


Οι εξωγηπεδικές κόντρες ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των δύο "αιωνίων" καλά κρατούν. Ο Αθλητικός Δικαστής κάλεσε σε έγγραφη απολογία τους αδελφούς Αγγελόπουλους του Ολυμπιακού και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο του Παναθηναϊκού για τις πρόσφατες δηλώσεις τους. 

Επίσης, κάλεσε και τον προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης, Γιώργο Μπαρτζώκα, για φραστική επίθεση στον κομισάριο του αγώνα με τον ΚΑΟΔ.

Λίγο νωρίτερα, ο Ολυμπιακός είχε απευθύνει έκκληση στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, να ελέγξει τον Δ.Γιαννακόπουλο και στη σχετική ανακοίνωση τονίζει: 

«Συγκεκριμένα, ζήτησε να κινηθεί η διαδικασία ελέγχου εναντίον του: α) για την απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα πρωταθλήματος στις 4.2.2013 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, 

β) για τον χαρακτηρισμό του Ολυμπιακού ως «συλλόγου της βρωμιάς» κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου στις 10.2.2013 και 

γ) για τις δηλώσεις του ότι δεν θα σεβαστεί την πρόσφατη καταδικαστική σε βάρος του απόφαση του Αθλητικού Δικαστή με την οποία του απαγορεύθηκε η είσοδος σε όλα τα γήπεδα για δύο μήνες».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.