.Ευ. Βενιζέλος: Έφτασε η ώρα της αλήθειας και της περίσκεψης

«Ο λαός έχει τη δυνατότητα και να πιέσει ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα στις 29 Δεκεμβρίου, αλλά και να κάνει τις επιλογές που πρέπει, αν κληθεί να τις κάνει ο ίδιος, καθορίζοντας και προστατεύοντας τη μοίρα του» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κηρύσσοντας με χαιρετισμό του την έναρξη του 3ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου με θέμα: «Νέα Προγραμματική Περίοδος για την Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020, ευκαιρίες και προκλήσεις». 

Μίλησε για τη σημασία «να έχουμε πει την πραγματικότητα», γιατί «οι καιροί ου μενετοί». «Κανείς δεν φοβάται ούτε εκφοβίζεται, όλοι είναι ικανοί να αντιληφθούν τα δεδομένα και να κάνουν επιλογές συμφέρουσες, με κριτήριο το γενικό συμφέρον που εν τέλει προστατεύει και το ατομικό, οικογενειακό, επιχειρηματικό συμφέρον» επισήμανε.

Στη φράση «έφτασε η ώρα της αλήθειας» συνόψισε τις θέσεις και τη συλλογιστική του ο κ. Βενιζέλος. «Έφτασε η ώρα της αλήθειας για τα πολιτικά κόμματα που έχω καλέσει να συναινέσουν να συμφωνήσουμε στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και σε μια ομάδα διαπραγμάτευσης για όλα τα κρίσιμα που είναι ανοικτά μπροστά μας, ώστε ο καθένας να βοηθήσει με τον τρόπο του και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος. 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.