.Ο Βενιζέλος στην Επιτροπή Διαφάνειας


Είχα πάντα τη βεβαιότητα ότι το usb που μου παρέδωσε ο κ. Διώτης είχε διατηρηθεί και στο ΣΔΟΕ, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενώπιον της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής που ασχολείται με την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ». 
Ο κ. Βενιζέλος, σημείωσε επίσης ότι είχε την εντύπωση ότι η λίστα είχε ήδηαξιοποιηθεί ως αφετηρία έρευνας από το Σώμα Διώξης, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι το ΣΔΟΕ σε καμία περίπτωση δεν ζητά ή περιμένει ειδική εντολή από τον υπουργό για να κάνει τη δουλειά του.
Αναφερόμενος στο αίτημα των δύο οικονομικών εισαγγελέων να ζητηθεί η επίμαχη λίστα εκ νέου από το γαλλικό υπουργείο οικονομικών, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι η εισαγγελική αμφισβήτηση της γνησιότητας αναδεικνύει το επισφαλές του υλικού μιας και, όπως είπε, ένα ψηφιακό υλικό προϊόν υποκλοπής είναι πιθανόν να έχει υποστεί αλλοιώσεις πρωτίστως από αυτόν που το υπέκλεψε, από διάφορες υπηρεσίες η και παράγοντες υπηρεσιών.
«Δεν έχω κανένα λόγο πρόσθεσε πάντως να αμφιβάλλω για τον κ. Διώτη αλλά ένα παράνομο υλικό είναι επισφαλές».
Επανέλαβε επίσης ότι το υλικό παρέμενε στο γραφείο του χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί 
και απαντώντας σε όλους όσοι όπως είπε έσπευσαν να χυδαιολογήσουν κατηγορώντας τον ότι το κρατούσε και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τόνισε ότι δυσκολεύτηκε πολύ να θυμηθεί το φλασάκι 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.