.Την περαιτέρω μείωση του χρόνου απονομής συντάξεων του Δημοσίου προαναγγέλλει ο Χρήστος Σταϊκούρας

Την περαιτέρω μείωση του χρόνου απονομής συντάξεων του Δημοσίου στους δικαιούχους, προαναγγέλλει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.
Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις στο πεδίο των συντάξεων του Δημοσίου, ότι η χρονική διάρκεια για την απονομή της σύνταξης έχει μειωθεί, μεσοσταθμικά, στους 4- 5 μήνες από 11- 12 μήνες το καλοκαίρι του 2012 και πως ο χρόνος αναμονής θα μειωθεί περαιτέρω.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, «στο κοινωνικά ευαίσθητο πεδίο των συντάξεων του Δημοσίου, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το καλοκαίρι του 2012, τέθηκε στόχος η προώθηση της εξυγίανσης, της διαφάνειας και της αποτελεσματικής διαχείρισης της διαδικασίας απονομής των συντάξεων. 

Με συγκεκριμένες νομοθετικές πρωτοβουλίες και διοικητικές πράξεις, πέραν των δεσμεύσεων της χώρας έναντι των εταίρων και δανειστών, έχει επιτευχθεί καλή προσέγγιση του στόχου. Η προσπάθεια αποδίδει καρπούς. Τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα, απτά και αντανακλούν στην καθημερινότητα των πολιτών».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.