.Πρεμιέρα με ταινία

Με την ασπρόμαυρη ελληνική ταινία «Η κυρία δήμαρχος» ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ η μετάδοση προγράμματος από τη Δημόσια Τηλεόραση η οποία εξέπεμψε σήμα στις 8 το πρωί.
Νωρίτερα σήμερα, ο υφυπουργός αρμόδιος για τη δημόσια τηλεόραση, Παντελής Καψής, είχε αναφέρει ότι σε πρώτο στάδιο το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ταινίες, ντοκιμαντέρ, καθώς και ειδήσεις, οι οποίες θα περνούν στην οθόνη με τη μορφή τίτλων.
Για «παράνομη, πραξικοπηματική και αντισυνταγματική πράξη» έκαναν λόγο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αναφερόμενοι στην εμφάνιση του σήματος της «Ελληνικής Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης» ( ΕΔΤ) μέσα από τις συχνότητες της παλαιού ραδιοτηλεοπτικού φορέα.
 Όπως τόνισαν στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, η εκπομπή του σήματος της ΕΔΤ «δεν συνιστά συμμόρφωση με την απόφαση του ΣτΕ», καθώς όπως σημείωσαν δεν υπάρχει ραδιοφωνία, ιστότοποι, ενημερωτικό πρόγραμμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη αναμένεται να δημοσιευτεί ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη στελέχωση της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, ενώ το πρωί της Παρασκευής έχει κληθεί στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, ο Σίμος Κεδικογλου.
Τέλος η ΠΟΕΣΥ εξήγγειλε προειδοποιητική πεντάωρη στάση εργασίας από τις 13.00 της Πέμπτης, στα ιδιωτικά κανάλια ενώ απειλεί με γενική διαρκή απεργία σε περίπτωση «οποιασδήποτε απόπειρας μετάδοσης προγράμματος από αυτό το νέο 'ενημερωτικό' μόρφωμα» -όπως σημειωνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.