.Αντιδρούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στην εμφάνιση του σήματος της ΕΔΤ

Για «παράνομη, πραξικοπηματική και αντισυνταγματική πράξη» έκαναν λόγο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αναφερόμενοι στην εμφάνιση του σήματος της «Ελληνικής Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης» ( ΕΔΤ) μέσα από τις συχνότητες της παλαιού ραδιοτηλεοπτικού φορέα. 

Όπως τόνισαν στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, η εκπομπή του σήματος της ΕΔΤ «δεν συνιστά συμμόρφωση με την απόφαση του ΣτΕ», καθώς όπως σημείωσαν δεν υπάρχει ραδιοφωνία, ιστότοποι, ενημερωτικό πρόγραμμα.

«Μετά το μαύρο της ΕΡΤ, η κυβέρνηση επιχειρεί και την ιδιωτικοποίησή της», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης, δηλώνοντας πως πρόκειται να γίνει αίτηση στο ΣτΕ για σύγκληση της Επιτροπής Αναστολών λόγω μη συμμόρφωσης της κυβέρνησης με την προηγούμενη απόφαση. 

Επίσης προανήγγειλε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου αλλά και πολιτικών προϊσταμένων, για παραβίαση της νομοθεσίας, αγωγές για ακύρωση των απολύσεων, δικαστική προσφυγή για αναστολή λειτουργίας της ΕΔΤ από τις συχνότητες της ΕΡΤ και καταγγελία στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας για το μη δηλωθέν προσωπικό που απασχολείται στην «Ελληνική Δημόσια Ραδιοτηλεόραση».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.