.Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει το ΟΕΕ: Κερδίσαμε πάλι χρόνο… όχι χρήμα

Το κίνδυνο να οδηγηθεί η αγορά σε ασφυξία επεσήμανε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνος Κόλλιας, αν δεν επιτευχθεί άμεσα συμφωνία που θα εξασφαλίσει ρευστότητα.
Ο κ. Κόλλιας επεσήμανε την ανάγκη να προχωρήσει η κυβέρνηση σε μεταρρυθμίσεις, για να υπάρξει άμεσα μία συμφωνία που θα εξασφαλίσει ρευστότητα, προσθέτοντας ότι «κερδίσαμε πάλι χρόνο και όχι χρήμα».
«Η συμφωνία, που επήλθε τα ξημερώματα με τους δανειστές, αποδεικνύει ότι σπαταλήσαμε ακόμα ένα μήνα, χωρίς να έχουμε υλοποιήσει τίποτα από τα όσα δεσμευθήκαμε με την επιστολή Βαρουφάκη της 23ης Φεβρουαρίου», εκτίμησε ο πρόεδρος του ΟΕΕ.
Ο κ. Κόλλιας υπογράμμισε ότι οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση και κάθε άλλη συμφωνία, η οποία δεν θα συνοδεύεται από ζεστό χρήμα, θα οδηγήσει την αγορά σε ακόμα μεγαλύτερη ασφυξία, με ολέθριες συνέπειες.

«Επαναλαμβάνουμε ότι για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτη η στήριξη της κυβέρνησης σε αυτή τη διαπραγμάτευση, αρκεί αυτή να τρέξει πολύ ταχύτερα και πάντα εντός ευρώ», κατέληξε ο κ. Κόλλιας.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.