.Αντιπαράθεση για την έξοδο της χώρας στις αγορές

 Η έξοδος της χώρας στις αγορές βρέθηκε στο επίκεντρο αντιπαράθεσης στη Βουλή, με την κυβέρνηση να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για συνεχή προσπάθεια απαξίωσης και υπονόμευσης της χώρας, και την αντιπολίτευση να την κατηγορεί για προεκλογικά και στημένα τεχνάσματα.
«Από το πρωί έχουμε θρήνο, πανικό. 
Η χώρα βγαίνει στις αγορές και κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους. Έχετε αρχίσει την υπονόμευση της χώρας», τόνισε μεταξύ άλλων η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, επικρίνοντας έντονα την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία, όπως είπε, μονίμως υποβαθμίζει τις επιτυχίες, καταστροφολογεί, ενώ δεν καταθέτει καμία πρόταση.

Ταυτόχρονα, έκανε λόγο για πρωτοφανείς ύβρεις που έχει εξαπολύσει ο Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζοντας ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν την απαξίωση της εξόδου της χώρας στις διεθνείς αγορές.
Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης έκανε λόγο για την πιο ακριβή προεκλογική καμπάνια της ΝΔ σε βάρος της χώρας, ενώ, ο Δημήτρης Στρατούλης χαρακτήρισε την έξοδο της χώρας στις αγορές «πλασματική, σκηνοθετημένη καλοστημένη και ακριβοπληρωμένη απάτη», σε μια προσπάθεια παγίδευσης της ψήφου του ελληνικού λαού.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.