.«Η κυβέρνηση πρέπει να ενισχύσει τη διαπραγματευτική της στάση»

Ανακοίνωση σχετικά με τις ομιλίες του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευάγγελου Βενιζέλου, στη ΔΕΘ, εξέδωσε η Δημοκρατική Αριστερά, κάνοντας λόγο για «επικοινωνιακή διαχείριση», ενώ «παραμένουν ανοικτά κρίσιμα ζητήματα για τη χώρα».

Η ΔΗΜ.ΑΡ. μέσω της ανακοίνωσής της ζητά από την κυβέρνηση να «ενισχύσει τη διαπραγματευτική της στάση, να αποκρούσει τη λήψη νέων μέτρων και να διεκδικήσει ουσιαστικές αλλαγές στο πρόγραμμα προσαρμογής ώστε οι δημοσιονομικοί στόχοι να συνδεθούν με την αντιμετώπιση της ύφεσης, την αναζωογόνηση της αγοράς και την κοινωνική προστασία»

Η πλήρης ανακοίνωση της ΔΗΜ.ΑΡ.:

Παρά την επικοινωνιακή διαχείριση που επιχειρεί η κυβέρνηση μέσω ΔΕΘ, παραμένουν ανοικτά κρίσιμα ζητήματα για τη χώρα. Ο εξωραϊσμός δεν ωφελεί. Η κυβέρνηση πρέπει να ενισχύσει τη διαπραγματευτική της στάση, να αποκρούσει τη λήψη νέων μέτρων και να διεκδικήσει ουσιαστικές αλλαγές στο πρόγραμμα προσαρμογής ώστε οι δημοσιονομικοί στόχοι να συνδεθούν με την αντιμετώπιση της ύφεσης, την αναζωογόνηση της αγοράς και την κοινωνική προστασία.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.