.Προανακριτική: Σήμερα αναμένεται η κατάθεση του Κ. Μπίκα


Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ, στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, η κατάθεση του Έλληνα πρεσβευτή στο Παρίσι Κωνσταντίνου Χαλαστάνη, ενώ η κατάθεση του πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ Κωνσταντίνου Μπίκα, αναβλήθηκε για άλλη συνεδρίαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Χαλαστάνης ανέφερε στην Επιτροπή ότι δεν είναι πλέον στη κατοχή του το άτυπο έγγραφο παράδοσης - παραλαβής που αφορούσε το φάκελο που παρέδωσε ο υπάλληλος της πρεσβείας στη συνεργάτιδα του πρώην υπουργού Οικονομικών, Χρύσα Χατζή, η οποία και το είχε υπογράψει.

Νωρίτερα, ο κ. Χαλαστάνης φέρεται να δήλωσε ότι στις 29 Σεπτεμβρίου του 2010 παρέλαβε ένα διπλωματικό σάκο χωρίς να γνωρίζει τι περιείχε και αμέσως το έστειλε στο υπουργείο Οικονομικών καθώς ο κ. Παπακωνσταντίνου τον είχε ενημερώσει ότι ανέμενε ένα φάκελο από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι ο κ. Χαλαστάνης παραδέχτηκε ότι ο ίδιος πλήρωσε τα ναύλα για το ταξίδι του υπαλλήλου της πρεσβείας που ταξίδεψε στην Αθήνα για να παραδώσει το διπλωματικό σάκο με τη λίστα Λαγκάρντ.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.