.Τι αναφέρει το Reuters για την αυριανή επίσκεψη Μέρκελ


Με μία «εχθρική υποδοχή» θα βρεθεί αντιμέτωπη η Γερμανίδα καγκελάριος, κατά την επίσκεψή τηςαύριο στην Αθήνα, όπως σημειώνει το Reuters. 

Σε ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού πρακτορείου αναφέρεται ότι ήδη, έχουν διοργανωθεί πολλές πορείες διαμαρτυρίας και αντιδράσεις από κοινωνικούς φορείς, πολιτικές παρατάξεις και τον απλό κόσμο 

ενώ υπάρχει εχθρική στάση, η οποία πηγάζει από τις συνεχείς «επιπλήξεις και τιμωρίες» της Μέρκελ προς την Ελλάδα –από την αρχή της κρίσης και μέχρι σήμερα.

Από την αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι τη δεξιά παράταξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπάρχουν υποσχέσεις για δυναμική συμμετοχή στις αυριανές κινητοποιήσεις κατά της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα και, κυρίως, 
κατά της πίεσης που έχει ασκήσει στη χώρα τα τρία τελευταία χρόνια, γεγονός που έχει οδηγήσει την Ελλάδα και τον κόσμο της στα όρια της εξαθλίωσης.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, καθώς κατά την επτάωρη διαμονή της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην πρωτεύουσα θα αναπτυχθούν περίπου 7.000 αστυνομικοί.

Τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν στο Σύνταγμα θα περιλαμβάνουν, εκτός από την παρουσία διμοιριών των ΜΑΤ, την τοποθέτηση του μεταλλικού φράχτη, ενώ θα μπουν και κάγκελα στο πλακόστρωτο που οδηγεί στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Παράλληλα, σε ετοιμότητα θα βρίσκονται τα τέσσερα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν τη δυνατότητα εκτόξευσης νερού.

Ακόμη, σε επιφυλακή θα βρίσκονται αστυνομικοί των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.