.Συνάντηση Μέρκελ με Έλληνες επιχειρηματίες


Συνάντηση με Έλληνες επιχειρηματίες θα έχειαύριο το απόγευμα η καγκελάριος της Γερμανίας κυρία Ανγκελα Μέρκελ σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Η εκδήλωση έχει οργανωθεί από τη γερμανική πρεσβεία και αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού εδώ και δύο χρόνια ακούμε για γερμανικές επενδύσεις στην Ελλάδα αλλά δεν έχει προκύψει κάτι απτό, παρά τη βούληση του και του «γερμανικού ΣΕΒ».

Τι θα ζητήσουν οι Έλληνες επιχειρηματίες;

H επιμήκυνση του προγράμματος σταθερότητας, η επίσπευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ και η έγκριση των κεφαλαίων για την ενίσχυση των τραπεζών τραπεζών μέσω του ESM θα είναι κάποια από τα ζητήματα που θα ρίξουν στο τραπέζι οι έλληνες επιχειρηματίες, 

οι οποίοι θα προσπαθήσουν να στρέψουν το ενδιαφέρον της Μέρκελ και σε ουσιαστικά αναπτυξιακά μέτρα που θα σταθεροποιήσουν την κατάσταση στη χώρα και θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για επενδύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσκληση έχει λάβει ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ο πρόεδρος του ελληνογερμανικού επιμελητηρίου κ. Μιχάλης Μαΐλλης, επιχειρηματίες από το χώρο της ενέργειας αλλά και οι διοικήσεις μεγάλων γερμανικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.