.Επεισόδια στο Σύνταγμα


Επεισόδια  μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων στην πλατεία Συντάγματος και στην Πανεπιστημίου με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου - λάμψης. 
Πληροφορίες αναφέρουν και τραυματισμούς κατά τα επεισόδια. Νωρίτερα, υπήρξε  ένταση στον φράκτη μπροστά στην είσοδο στην Βουλή, ενώ επεισόδια σημειώθηκαν και στην Πανεπιστημίου. Για ογκώδεις διαδηλώσεις για την επίσκεψη Μέρκελ έκανε λόγο η ΓΣΕΕ στο Σύνταγμα και του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. 
«Η Μέρκελ σήμερα έρχεται στην Αθήνα για να στηρίξει τους «μερκελιστές» της Ελλάδας, τον κ. Σαμαρά, τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Κουβέλη», δήλωσε ο  Αλ. Τσίπρας, στο Σύνταγμα. «Θα νικήσουν οι λαοί, που δεν θα διστάσουν να σπάσουν τις ταξικές τους αλυσίδες», δήλωσε η γγ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα, στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.
Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έχουν γίνει δύο συλλήψεις και δεκάδες προληπτικές προσαγωγές. 

Δεκαμελής αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με επικεφαλής τον Πάνο Καμμένο θυροκόλλησε Ψήφισμα Διαμαρτυρίας στην είσοδο της Γερμανικής Πρεσβείας, καθώς δεν επετράπη στον ίδιο και την αντιπροσωπεία του κόμματος να περάσουν στο εσωτερικό της. 

Κλειστοί είναι όλοι οι δρόμοι περιμετρικά του Συντάγματος του «Χίλτον» και της Γερμανικής Πρεσβείας.
Ένταση, νωρίτερα, έξω απο το «Ερρίκος Ντυνάν» στην Μεσογείων, όπου περίπου 100 εργαζόμενοι του νοσοκομείου ήθελαν να αποκλείσουν το δρόμο όταν θα φτάνει η αυτοκινητοπομπή με τη Γερμανίδα Καγκελάριο. 

Έξι σταθμοί του Μετρό κλειστοί από τις 10 π.μ (Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι και Κατεχάκη). 

Ακινητοποιημένα λεωφορεία και τρόλει 11 με 4. Από τις 12 μέχρι τις 15.00 δεν θα κινηθούν και οι συρμοί του Προαστιακού.

Κλειστές 12 με 3μμ οι δημόσιες υπηρεσίες στο πλαίσιο της παναττικής στάσης που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Κλειστά 12 με 2 τα φαρμακεία. Δίωρες στάσεις εργασίας εξήγγειλαν οι δάσκαλοι και τρίωρες στάσεις οι καθηγητές. 12 με τρεις θα απέχουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική αυτοδιοίκηση και οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Περισσότεροι από επτά χιλιάδες αστυνομικοί, μοτοσικλετιστές και ειδικές δυνάμεις περιφρουρούν την επίσκεψη της Καγκελαρίου.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.