.«Το ελληνικό μήνυμα στην Μέρκελ»


Με αφορμή την επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει «ελληνικό μήνυμα» με άρθρο του στην ηλεκτρονική έκδοση της αγγλικής Guardian.
«Ενώ η Άνγκελα Μέρκελ πρόκειται να επισκεφθεί, την Τρίτη, την Αθήνα, η Ελλάδα διανύει τον πέμπτο χρόνο ύφεσης της οικονομίας της» γράφει ο Αλέξης Τσίπρας και τονίζει ότι οι πολιτικές της είναι καταστροφικές για τον ελληνικό λαό.
Όπως γράφει ο επικεφαλής του Σύριζα, η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι μόνο τα μέτρα λιτότητας μπορούν να κάνουν το ελληνικό δημόσιο χρέος, βιώσιμο και πάλι. Αλλά συμβαίνει  το ακριβώς αντίθετο. 
Οι πολιτικές λιτότητας εμποδίζουν την οικονομία να επιστρέψει στην ανάπτυξη. Η λιτότητα δημιουργεί ένα φαύλο κύκλο της ύφεσης και της αύξησης του χρέους που με τη σειρά τους οδηγούν την Ελλάδα και τους δανειστές της στη καταστροφή.
Σχολιάζοντας στο twitter το συγκεκριμένο άρθρο ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφέρει: Theodoros Pangalos ‏@tpangalos: Το guardian αν δημοσιεύει άρθρο του κ. Τσίπρα με αυτό το περιεχόμενο είναι για να του κάνουν πλάκα. 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.