.Έρευνα, περί χρηματισμού βουλευτών, διέταξε η εισαγγελέας του ΑΠ

Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, για τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη αναφορικά με τη συγκέντρωση χρημάτων από επιχειρηματίες προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 βουλευτές για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. 
Με γραπτή του δήλωση ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, χαιρέτισε την παρέμβαση των Δικαστικών Αρχών για «τα άθλια υπονοούμενα του ΣΥΡΙΖΑ περί χρηματισμού βουλευτών».

«Μόλις προχθές, είχα καταγγείλει τον κ. Τσίπρα στη Βουλή, για πρωτοφανή απόπειρα τρομοκράτησης του φρονήματος και σπίλωσης της συνείδησης όσων βουλευτών θα ψηφίσουν τον επόμενο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας» ανέφερε ο κ. Σαμαράς, καλώντας παράλληλα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρα να «τεκμηριώσει αμέσως τις καταγγελίες του με ονόματα και στοιχεία. Διαφορετικά, αποκαλύπτεται ως παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας, σε κρίσιμες για τον τόπο στιγμές». 

Θετική ήταν η ανταπόκριση του ΣΥΡΙΖΑ στην εισαγγελική έρευνα με αφορμή δηλώσεις του εκπροσώπου του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη , ο οποίος επικαλούμενος σχετικό δημοσίευμα αναφέρθηκε σε πληροφορίες για χρηματισμό βουλευτών, με στόχο να εξασφαλιστούν 180 έδρες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό να γίνει αρωγός της δικαιοσύνης για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι: «Ευελπιστούμε πως η ετεροχρονισμένη εισαγγελική έρευνα θα ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση. Θεωρούμε πως ο πρωθυπουργός θα γίνει αρωγός της ανεξάρτητης δικαιοσύνης,  έτσι ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση». 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.