.Π.Σκουρλέτης: «Οποίος έχει τη μύγα μυγιάζεται»

Εντείνεται το σκηνικό πόλωσης, με φόντο τις συζητήσεις για τη μετά μνημόνιο εποχή και την εκλογολογία. Η επίκληση εκ μέρους του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη δημοσιεύματος σύμφωνα με το οποίο επιχειρηματίες φίλοι της κυβέρνησης «έχουν βγάλει κουμπαρά», για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα εκλέξουν το νέο Πρόεδρο, προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, που διέταξε επείγουσα προκαταρκτική έρευνα για πιθανές με δωροδοκίες βουλευτών. Συνέχεια έδωσε σήμερα μέσω του ΣΚΑΪ ο κ. Σκουρλετης.
«Οποίος έχει τη μύγα μυγιάζεται» ανέφερε και ζήτησε να αφεθεί η Δικαιοσύνη να κάνει την ερευνά της.
Να τεκμηριώσει τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών από επιχειρηματίες, με ονόματα και στοιχεία, διαφορετικά αποκαλύπτεται ως παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας σε κρίσιμες για τον τόπο στιγμές, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρωθυπουργός, που χαιρέτισε με γραπτή του δήλωση την παρέμβαση της δικαιοσύνης.
Πάντως ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για "επιλεκτικά αντανακλαστικά" της δικαιοσύνης, αφού δεν κινητοποιήθηκε όταν δημοσιεύθηκε το επίμαχο ρεπορτάζ πριν από ένα μήνα, παρά μόνο όταν ανέδειξε το θέμα ο κ. Σκουρλέτης.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.