.Σκληρή γλώσσα κατά των επικριτών

Σκληρή απάντηση στις αποδοκιμασίες που δέχθηκε τη Δευτέρα, έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στην ομιλία του στην εκδήλωση στο Ζάππειο για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χρέωσε ευτελείς συμπεριφορές «κλακαδόρων» που δεν ανήκουν στη Δημοκρατική Παράταξη, την προσβάλλουν και βιάζουν τις δημοκρατικές αξίες. 
«Δεν έχουμε καμία σχέση, ηθική και πολιτική, με τα φαινόμενα αυτά ... δεν ανήκουν στην παράταξη», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε  «δεν με αφορούν, μετείχα ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για να δώσω ένα μήνυμα συστράτευσης». 
Αναφερόμενος στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, δήλωσε πως «τα παιχνίδια με τους θεσμούς απαγορεύονται και όταν γίνονται τιμωρούνται» και τόνισε πως ο τόπος μπορεί να πορευτεί μέσα από την αποκατάσταση της εθνικής ενότητας. Πρότασή μας, πρόσθεσε, είναι η συνεργασία των προοδευτικών, υπεύθυνων δυνάμεων, επαναλαμβάνοντας πως «το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι συμπλήρωμα κανενός, είναι ο τρίτος πόλος, είναι η λύση που εγγυάται την ασφαλή πορεία του τόπου».

Μιλώντας στην ίδια εκδήλωση ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης αποδοκίμασε τα όσα συνέβησαν στην εκδήλωση της Δευτέρας εις βάρος του κ. Βενιζέλου. Ο κ. Σημίτης τόνισε ότι χρειάζεται αναβίωση σε πρόσωπα και ιδέες και πως κάποιοι παραμένουν στενά προσηλωμένοι στο παρελθόν, ενώ πρόσθεσε ότι η κρίση δεν ήλθε από το  πουθενά αλλά από το συντεχνιακό και πελατειακό κράτος.
Ο πρώην πρωθυπουργός άσκησε κριτική και στην προεκλογική τακτική του Γιώργου Παπανδρέου, λέγοντας χαρακτηριστικά «θυμηθείτε τι στοίχισε στη χώρα και στο κόμμα το "λεφτά υπάρχουν"».
Αναφερόμενος μάλιστα στο ενδεχόμενο εκλογών δήλωσε χαρακτηριστικά «Μας διαβεβαιώνουν ότι οι εκλογές δε θα γίνουν σύντομα αλλά όλα είναι αβέβαια». 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.