.«Παραγωγικές» οι συζητήσεις με την τρόικα- «7ετές ομόλογο μέχρι το τέλος του 2014»

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις που είχαν σήμερα στο Παρίσι ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Ν. Δένδιας, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ι Βρούτσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χ. Αθανασίου και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κ. Μητσοτάκης με τους εκπροσώπους της τρόικας .

«Είχαμε παραγωγικές συζητήσεις σήμερα με τους υπουργούς. Θα έχουμε μία επισκόπηση αύριο και ελπίζουμε να έχουμε την πλήρη αξιολόγηση προς τα τέλη Σεπτεμβρίου», δήλωσε μετά τις συνομιλίες ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ντέκλαν Κοστέλο .

Κατά τη διάρκεια των σημερινών συναντήσεων, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τέθηκαν από ελληνικής πλευράς τα θέματα, αρμοδιότητας κάθε υπουργού, που πρέπει να προωθηθούν, με την τρόικα να επιφυλάσσεται να παρουσιάσει στις αυριανές συναντήσεις τις δικές της θέσεις

Αύριο , σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αναμένεται να γίνει μια συνολική ανασκόπηση και να δοθούν απαντήσεις στα θέματα που τέθηκαν και θα τεθούν στην διαπραγμάτευση όπως για τις φοροαπαλλαγές , τον ΕΝΦΙΑ , τα δάνεια , τους πλειστηριασμούς κλπ.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.