.Μετεκλογικές αναταράξεις στα κόμματα

Θέμα Βενιζέλου θέτει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος σε άρθρο του υπογραμμίζει ότι απαιτείται «νέα ηγεσία» στην παράταξη, η οποία πρέπει «να εμπνέει να ενώνει και να διευρύνει» και να δώσει «νέα προοπτική στην συνεργασία των δυνάμεων του κέντρου και της κεντροαριστεράς». 
Τονίζει πως οι πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις αποδείχτηκαν μία ακόμα ήττα για το ΠΑΣΟΚ, και σχολιάζει πως αντί η ήττα «να λειτουργήσει αφυπνιστικά» βλέπουμε μία «απόπειρα εφησυχασμού και μια εκτός τόπου και χρόνου θριαμβολογία».

«Κάποιοι που περίμεναν την εκλογική συντριβή της παράταξης για να διαλύσουν την κυβερνητική σταθερότητα, να ανακόψουν την ασφαλή πορεία της χώρας και να υποτάξουν την παράταξη στο άρμα της λαϊκιστικής ανευθυνότητας, πρέπει να συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα», απάντησε το ΠΑΣΟΚ.
Την ανάληψη ευθυνών από την ηγετική ομάδα για την εκλογική ήττα των εκλογών, καθώς την άμεση έναρξη διαλόγου με την Ελιά και το Ποτάμι ζήτησε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης μιλώντας σε εκδήλωση για τη κεντροαριστερά, στο αμφιθέατρο του Αθήνα 984. 
Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κατηγόρησε το Φώτη Κουβέλη ότι με το σχέδιο που εφάρμοσε μετά την αποχώρηση του κόμματος από την συγκυβέρνηση οδήγησε σε μονόδρομους, αδιέξοδα, ήττες και τελικά στη συντριβή ενώ εξέφρασε τη διαφωνία του με την σχεδιαζόμενη στροφή που συζητείται στη ΔΗΜΑΡ προς τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Παρουσία των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρη Ψαριανού και Βασίλη Οικονόμου, του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Φιλιππου Σαχινίδη, στελέχη από την πρωτοβουλία των 58 και του επικεφαλής του Ποταμού Σταύρου Θεοδωράκη, ο κ. Λυκούδης πρότεινε την από κοινού συγκρότηση ευρύτερης κεντροαριστερής παράταξης με τη συμμετοχή της Ελιάς, του Ποταμού και της ΔΗΜΑΡ
«Όποιος θέλει να φύγει, όποιος έχει εξαγοραστεί από τη ΝΔ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ή όποιος φοβάται ότι δεν θα επανεκλεγεί με τους ΑΝΕΛ, να σηκωθεί να φύγει τώρα», δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 
Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε αποστασία την ανεξαρτητοποίηση της Μίκας Ιατρίδη και του Βασίλη Καπερνάρου ενώ το κόμμα σε ανακοίνωση εκφράζει την απορία για ποιο λόγο Καπερνάρος και Ιατρίδη αποχώρησαν αιφνιδιαστικά από το κόμμα χωρίς πολιτικά επιχειρήματα, ενώ θα μπορούσαν να εκφραστούν στο διευρυμένο εθνικό συμβούλιο το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε 10 ημέρες.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.