.Πυρετός διαβουλεύσεων ενόψει της έλευσης της τρόικας

Σε πλήρη συναγερμό βρίσκεται η κυβέρνηση, ενόψει της έλευσης της τρόικας στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος θα έχουν και νέα συνάντηση σήμερα Πέμπτη. Σήμερα θα γίνουν δύο ακόμα συσκέψεις σε κυβερνητικό επίπεδο. Η μια θα αφορά τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και η δεύτερη την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ.

Στη χθεσινή συνάντηση των δύο κυβερνητικών εταίρων (διήρκησε περί τις 2 ώρες), Σαμαράς και Βενιζέλος φέρεται να κατέληξαν σε συμφωνία για πρόσθετες βελτιώσεις στον ενιαίο φόρο ακινήτων που έχει προκαλέσει την αντίδραση πολλών βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Τη συμφωνία αυτή προανήγγειλε ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Μιλώντας με δημοσιογράφους, μετά το πέρας της αποψινής συνάντησής του με τον κ. Βενιζέλο, αναφερόμενος στον φόρο των ακινήτων και των αγροτεμαχίων, ο κ. Σαμαράς δήλωσε χαρακτηριστικά πως «όπου μπορούν να υπάρξουν λογικές βελτιώσεις θα γίνουν».

«Οι βελτιώσεις θα είναι συνεχείς, όχι μόνο υπό την πίεση των βουλευτών, αλλά γιατί έχουμε συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η κοινωνία», τόνισε από την πλευρά του μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Βενιζέλος.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.