.Έρευνες για όπλα και χρηματοδότες

Πολυεπίπεδες οι έρευνες για τη δράση της Χρυσής Αυγής, με τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές να εστιάζουν στα οικονομικά της, τους χρηματοδότες και το κρυφό οπλοστάσιό της. Σε ύποπτο κοντέινερ, που φέρεται να βρίσκεται στα αζήτητα στον Πειραιά από τον περασμένο Μάρτιο, εστιάζουν τώρα οι έρευνες για τον οπλισμό της Χρυσής Αυγής. 
Προηγήθηκε ο εντοπισμός δεκάδων όπλων σε δύο σπίτια φυγόδικου εφοπλιστή στη Βούλα και Παλαιό Φάληρο, ύστερα από ένταλμα που αφορά την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. 
Σε συναγερμό και το ΣΔΟΕ, που ξεκίνησε ελεγχο σε βάθος 12ετίας για ύποπτες συναλλαγές. Εν μέσω αυτών, σήμερα αποφασίζει η Βουλή για την άρση ασυλίας έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής, των Κασιδιάρη, Παναγιώταρου, Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα και Αλεξόπουλου. 
Σε αντιφάσεις για τη δολοφονία Φύσσα, υπέπεσε ο Γιώργος Ρουπακιάς, που προφυλακίστηκε με την κατηγορία αυτή την φορά της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον Παύλο Φύσσα από «φόβο για τη ζωή του», ενώ υποστήριξε πως οι σχέσεις του με την Χρυσή Αυγή ήταν «χαλαρές». 
Στον Παύλο Φύσσα αφιέρωσε ο θεατρικός συγγραφέας, Γιάννης Μαυριτσάκης, το παράσημο «Ιππότης του Τάγματος Γραμμάτων και Τεχνών», που αποτελεί ανώτατη γαλλική διάκριση και με το οποίο τιμήθηκε. 
Όπως είπε, χρειάζονται αποθέματα θάρρους, αθωότητας, γενναιότητας και αγάπης για να μπορέσει να είναι κανείς ιππότης, όχι στους τίτλους, αλλά στην πραγματικότητα. 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.