.Δρακόντεια μέτρα στη ΔΕΘ

Με τη συγκέντρωση των ένστολων στο Λευκό Πύργο, και την πορεία στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, ξεκινούν το απόγευμα, οι κινητοποιήσεις ενόψει της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Ο Πρωθυπουργός, ο οποίος θα εγκαινιάσει αύριο στις 10 το πρωί την 78η ΔΕΘ, αναμένεται να επικεντρώσει την ομιλία του, στην επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος, υπό τη σκιά των νέων απαιτήσεων της τρόικας.  
Αμέσως μετά την ομιλία του θα έχει επαφές με παραγωγικούς φορείς και το μεσημέρι θα επιστρέψει στην Αθήνα. Επί ποδός τα συνδικάτα, ενώ οι κινητοποιήσεις ξεκινούν σήμερα το απόγευμα με συγκέντρωση ένστολων στον Λευκό Πύργο και πορεία μέχρι το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.
Για τη Δευτέρα, μετατίθεται σύμφωνα με πληροφορίες, η απάντηση της κυβέρνησης στην τρόικα για το λουκέτο σε ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ.
Ανοιχτή σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για τις εξελίξεις στις τρεις επιχειρήσεις πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη υπό την ΓΣΕΕ.
Τις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκε το πρωί αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Να δώσει λύση, συμβατή με τις ανάγκες της χώρας, στο θέμα των ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ κάλεσε τον Πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, κάνοντας παράλληλα λόγο για «επικοινωνιακά παιχνίδια» αναφορικά με το επίμαχο e-mail της τρόικας.
«Το παιχνίδι βρίσκεται στα χέρια του Πρωθυπουργού και έχει ο ίδιος την ευθύνη να δώσει λύση για να υπάρξει οικονομική ανασυγκρότηση», τόνισε ο κύριος Παναγόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν εκπρόσωποι σωματείων για το θέμα.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.