.ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 27οι Πανελλήνιοι Θεατρικοί Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων

Τους 27ους Πανελλήνιους Θεατρικούς Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων, από 7-14 Σεπτεμβρίου 2013 διοργανώνει το Ν.Π. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, με ελεύθερη είσοδο, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου ( Γ. Ζωγράφου 17, είσοδος από πλατεία Αγ. Γεωργίου). 

Στόχος αυτού του θεσμού, είναι η ανάδειξη της Τέχνης  του Θεάτρου, η προβολή των Ερασιτεχνικών Θιάσων και η επαφή του κοινού με τα έργα καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων.  

Φέτος, επτά θίασοι από Δήμους της Αττικής αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας θα δώσουν  το παρόν, με σημαντικά έργα από το ελληνικό και ξένο θεατρικό ρεπερτόριο. 

Όλοι οι συμμετέχοντες προέρχονται από αξιόλογες θεατρικές ομάδες, που λειτουργούν ως κυψέλες πολιτιστικής έκφρασης, σε όλη τη χώρα και απαρτίζονται από ανθρώπους που καταθέτουν ψυχή και μεράκι στο θέατρο, ενώ την Κριτική Επιτροπή απαρτίζουν  επτά καταξιωμένοι   άνθρωποι του Θεάτρου και του Πολιτισμού.

Κάθε βράδυ, με ελεύθερη είσοδο, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν επί σκηνής, ένα ρεπερτόριο, που θα ικανοποιήσει  και τους πιο απαιτητικούς, αφού περιλαμβάνει από Αριστοφάνη, Σάρτρ και Μπρεχτ μέχρι Τσιφόρο και Κατσικονούρη .

Στη λήξη του φεστιβάλ, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και λίγο πριν την απονομή των βραβείων, έχει προγραμματιστεί μουσικοκινηματογραφικό αφιέρωμα, με τίτλο: “ 35 λεπτά  στα 35 mm”.   

Οι μεγάλες Ελληνίδες πρωταγωνίστριες, στα τραγούδια του Παλιού Ελληνικού Κινηματογράφου. Η Ρένα Βλαχοπούλου, η Μάρω Κοντού, η Μαίρη Χρονοπούλου, η Μάρθα Καραγιάννη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη......και τα αστέρια συνεχίζουν  να λάμπουν. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Σάββατο 7/9/2013: «Καλιφόρνια Ντρίμιν»,  του Βασίλη Κατσικονούρη,από το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας “Ρεφενέ”.

Kυριακή 8/9/2013: Καβγάδες στη Κιότζια, του Κάρλο Γκολντόνι, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυνακών -Κρυονερίου Αττικής.

Δευτέρα: 9/9/2013: «Κεκλεισμένων των Θυρών», του  Ζαν- Πωλ Σάρτρ, από το Θεατρικό Σπουδαστήρι Κορυδαλλού.

Τρίτη 10/9/2013: «Η Πινακοθήκη των Ηλιθίων του Νίκου Τσιφόρου, από το Θεατρικό Εργαστήρι του Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου.                     

Τετάρτη :11/9/2013: «Λυσιστράτη»,  του Αριστοφάνη, από τη  θεατρική ομάδα  Δήμου Φιλαδερφείας-Χολαργού.

Πέμπτη :12/9/2013: «Ο κύκλος με την κιμωλία», του Μπέρτολ Μπρεχτ, από τη θεατρική ομάδα του ΔΗ.ΚΕ.Π.Α. του Δήμου Ιλίου.

Παρασκευή :13/9/2013: «  Πλούτος» ,  του Αριστοφάνη, από το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα.

Σάββατο :14/9/2013: ΛΗΞΗ 27ων ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΙΑΣΩΝ /ΑΦΙΕΡΩΜΑ/ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.