.Γερμανική εφημερίδα με τίτλο στα ελληνικά

Μια μεγάλη φωτογραφία του Νίκου Μιχαλολιάκου με χειροπέδες κυριαρχεί στο πρωτοσέλιδο της Tageszeitung και συνοδεύεται από τον τίτλο: «Καληνύχτα, (γραμμένο στα ελληνικά) νεοναζιστές!»

Στον υπότιτλο αναφέρεται: «Καληνύχτα Χρυσή Αυγή: η αστυνομία συλλαμβάνει την ηγεσία του ακροδεξιού κόμματος Χρυσή Αυγή. Τους βαραίνουν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και εκβιασμό, τέσσερις βουλευτές πρέπει να ασκήσουν τα καθήκοντά τους μέσα από τη φυλακή».

Στο ίδιο πρωτοσέλιδο φιλοξενείται και ένα αναλυτικό σχόλιο αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις, υπό τον τίτλο: «Για αξιόποινες πράξεις, όχι για τα φρονήματα».

Όπως επισημαίνει ο σχολιαστής: «Νεοναζιστές με χειροπέδες. Το ότι η κρατική εξουσία κινείται επιτέλους εναντίον των ακροδεξιών τραμπούκων, φέρνει ανακούφιση, όχι μόνον στους περισσότερους Έλληνες. 


Ο κατάλογος των κατηγοριών είναι μακρύς, από ανθρωποκτονία από πρόθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης, εκβιασμό και βομβιστικές επιθέσεις μέχρι ξέπλυμα χρήματος. Η Χρυσή Αυγή κηρύσσει την υποτιθέμενη προστασία του ελληνισμού και εργάζεται με βία, αναμόχλευση παθών και αντισημιτισμό.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.