ΤΟ ΝΠ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ



 Οι φίλοι του Λευτέρη Παπαδόπουλου κατέκλυσαν το πάρκο Γουδή για να παρακολουθήσουν τη συναυλία – αφιέρωμα στο  μεγάλο ποιητή και στιχουργό , που  οργάνωσε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00, στο πάρκο Γουδή, με ελεύθερη είσοδο, το Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής. Στη συναυλία συμμετείχαν ο Μιχάλης Δημητριάδης, η Σοφία Παπάζογλου, ο Κώστας Μάντζιος, η Ειρήνη Χαρίδου, ο Βαγγέλης Δούβαλης, ο Γιάννης Καρκοβίρης ενώ τη μουσική επιμέλεια είχε  ο Πέτρος Βαγιόπουλος.
Οι τραγουδιστές με τη ζεστή φωνή τους ερμήνευσαν  σε ένα δίωρο πρόγραμμα τραγούδια, που αγαπήθηκαν και συμπαρέσυραν τον κόσμο να τραγουδήσει και να χορέψει μαζί τους.

Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στο Λευτέρη Παπαδόπουλο, το στιχουργό,τον ποητή, το συγγραφέα, το δημοσιογράφο, τον άνθρωπο. Τον άνθρωπο που έκανε τις γειτονιές του στίχους, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια τραγούδια, τη «Φτωχολογιά» και την «Άπονη Ζωή», δισκογραφική επιτυχία.. «Όλα δικά σου μάτια μου», «Αυτά τα χέρια» «Το άγαλμα», «Η Αριστοτέλους» «Η αλάνα», οι πόθοι, τα πάθη, οι έρωτες, οι αγώνες, η ιστορία του τόπου μας για πάνω από μισό αιώνα. 

Τη συναυλία, προλόγισε ο Πρόεδρος του Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου μας κος Γ. Γιαννακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στον πολυγραφότατο δημιουργό των 1.400 τραγουδιών, που έχει μελοποιηθεί από κορυφαίους συνθέτες και έχει τραγουδηθεί από τους μεγαλύτερους  ερμηνευτές. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κος Κων/νος Καλλίρης, η Αντιπεριφερειάρχης κα Βασιλάκου, η πρώην Δήμαρχος κα Σακελλαρίδου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Χριστιάς, ο πρόεδρος του Ν.Π. κος Γιαννακόπουλος, οι  Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βαρσαμιδάκη,  Παπαγιαννόπουλος, Στεργίου,   Καλογιαννάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κρανιώτης, Κόλλιας, Σταματάκης  και πλήθος θαυμαστών του δημιουργού. 

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.