,Το Ν.Π. ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ τίμησε τον Αλέκο Σακελλάριο

Ένα μουσικό θεατρικό αφιέρωμα στον Αλέκο Σακελλάριο παρουσίασε το Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013, στις 21:00, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, με ελεύθερη είσοδο.
Με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του  «εργάτη του ελληνικού κινηματογράφου», όπως συνήθιζε να αποκαλεί τον εαυτό του ο ίδιος ο Αλέκος Σακελλάριος, το Ν.Π. του Δήμου παρουσίασε μια παράσταση με τίτλο «Αλέκος Σακελλάριος – Άρχισαν τα όργανα» και η σκηνή του Υπαίθριου Δημοτικού Θεάτρου γέμισε με αγαπημένα τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο.
Δημοσιογράφος, χρονογράφος, θεατρικός συγγραφέας, στιχουργός, έγινε ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στο ευρύ κοινό από τον Κινηματογράφο. 
Οι ταινίες του σημείωσαν ρεκόρ εισπράξεων και παίζονται με αμείωτη επιτυχία ακόμα και σήμερα. Δεινός στιχουργός, έγραψε μερικά από τα πιο γνωστά κινηματογραφικά τραγούδια. Τραγούδια με τα οποία μεγαλώσαμε, ζήσαμε και ερωτευτήκαμε. 
Η παράσταση με πολλά θεατρικά στοιχεία, κείμενα και χορογραφίες ανέβηκε σε κείμενα και σκηνοθεσία του Θεατρικού Οργανισμού «Αρχή» και σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Νίκου Δανίκα, ζωντάνεψε μπροστά στα μάτια μας μια άλλη Ελλάδα που μας γλυκαίνει, μας συγκινεί και μας κάνει να τη νοσταλγούμε.
Στην έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Ν.Π. του Δήμου, κος Θοδωρής Κόλλιας, τίμησε τον Αλέκο Σακελλάριο, στο πρόσωπο της συζύγου του, Τίνας Σακελλάριου, προσφέροντάς της μία αναμνηστική πλακέτα. 
Στη συνέχεια η ηθοποιός Μέλπω Ζαρόκωστα, μίλησε για τη συνεργασία της με το δημιουργό και αναφέρθηκε στη γοητευτική προσωπικότητά του.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.