.Ρίχνει τους τόνους το Μαξίμου

Να ρίξει τους τόνους επιχειρεί το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη διάσταση απόψεων για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που κατέληξε στην κατάθεση διαφορετικών προτάσεων νόμου.«Οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι συμφωνούν στην ανάγκη καταπολέμησης του ναζισμού, της ξενοφοβίας. Διαφωνούν ως προς το απαιτούμενο εργαλείο», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.
«Θα επουλωθούν οι πληγές στην τρικομματική κυβέρνηση», δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και τους Νεκτάριο Νώτη και Γιάννη Παπαγεωργίου ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης.
Αντίθετα, για βαθύ τραύμα στην τρικομματική που θέτει ζήτημα συντονισμού της κυβέρνησης έκανε λόγο ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, μιλώντας στον Α984 και τη Νόνη Καραγιάννη.
«Δεν ξέρω πως τα κατάφεραν οι κυβερνητικοί εταίροι κι έγινε αυτός ο χειρισμός», τόνισε στην ίδια εκπομπή η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου. «Χρειάζεται μια ανανέωση η υπάρχουσα νομοθεσία -δεν ξέρω αν αυτή θα γίνει με νέο νόμο ή με τροπολογία- αλλά δεν πρέπει αυτή η συζήτηση να γίνεται επειδή έχει παρουσιαστεί το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, αλλά επειδή είναι θέμα αρχής», τόνισε.

«Με την άνοδο της Χρυσής Αυγής τονίσαμε στην τότε κυβέρνηση ότι πρέπει να ενισχυθεί ο υπάρχων αντιρατσιστικός νόμος ή να δημιουργηθεί ένας νέος», είπε επίσης στη Νόνη Καραγιάννη ο πρόεδρος του κεντρικού ισραηλιτικού συμβουλίου Δαβίδ Σαλτιέλ.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.