.Επανεξέταση των αδειών οπλοφορίας

Aνησυχία προκαλεί το πρωτοφανές περιστατικό με την εκπυρσοκρότηση του όπλου του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αντώνη Γρέγου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το γεγονός επανέφερε το ζήτημα της οπλοφορίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ να ζητούν επανέλεγχο των αδειών οπλοφορίας. 
Εντολή για επανεξέταση των αδειών οπλοφορίας των βουλευτών από μηδενική βάση έδωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας μετά και το περιστατικό.
Το όπλο που έφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, εκπυρσοκρότησε για άγνωστους λόγους λίγο προτού επιβιβαστεί σε αεροσκάφος με προορισμό την Θεσσαλονίκη και η σφαίρα καρφώθηκε στο έδαφος. 
Για το συμβάν έχει σχηματιστεί δικογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρμόδια επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ. η οποία χορηγεί τις άδειες οπλοφορίας θα εξετάσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, και το ενδεχόμενο να έχουν παραβιαστεί οι όροι χρήσης και οπλοφορίας. 

«Όσο η φασιστική βία της Χρυσής Αυγής δεν τυγχάνει της αποφασιστικής απάντησης της Πολιτείας, οι βουλευτές και τα μέλη της θα  δρουν ανεξέλεγκτα» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Τα όπλα της Χρυσής Αυγής είναι απασφαλισμένα και έτοιμα να πυροβολήσουν οποιονδήποτε» ανέφερε ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ. 

«Δεν υπάρχει μέρα που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μην προκαλούν με την ακραία συμπεριφορά τους, αλλά και τη συνολικότερη στάση τους», ανέφερε η ΔΗΜΑΡ κάλεσε την Πολιτεία να ελέγξει τις άδειες οπλοφορίας που έχουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεδομένου ότι αρκετοί εμπλέκονται και σε υποθέσεις που αφορούν στη Δικαιοσύνη.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.