.Οι κανόνες λειτουργίας της κυβέρνησης και ο ανασχηματισμός απασχολούν το ΠΑΣΟΚ


Τρία θέματα είναι στην κορυφή της ατζέντας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, οι κανόνες λειτουργίας της κυβέρνησης, η επικαιροποίηση της συμφωνίας και ο ανασχηματισμός. 

Συνομιλητές του Ευάγγελου Βενιζέλου έλεγαν ότι αφού ξεπεράστηκαν τα ανοικτά θέματα και ξεκαθαρίστηκε η θέση του ΠΑΣΟΚ ως προς τους δυο εταίρους της κυβέρνησης, πρέπει τώρα να υπάρξει επικαιροποίηση του προγράμματος, να συζητηθούν οι κανόνες λειτουργίας της κυβέρνησης και στη συνέχεια να έρθει ο ανασχηματισμός, στον οποίο το ΠΑΣΟΚ έχει ξεκάθαρη στάση «ναι στην κυβέρνηση με πολιτικά πρόσωπα».

Μάλιστα, συνεργάτες του κ. Βενιζέλου αποκάλυψαν ότι η σχετική συζήτηση για τα πρόσωπα και το περιεχόμενο του ανασχηματισμού γίνεται σε επίπεδο κορυφής, ανάμεσα δηλαδή στους δύο αρχηγούς, Αντώνη Σαμαρά καιΕυάγγελο Βενιζέλο.

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τη ΔΗΜΑΡ και τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον κ. Κουβέλη, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα λεγόμενά του δεν έχουν σχέση με τη στάση που τηρεί ο κ. Κουβέλης στο θέμα του ανασχηματισμού.

Είναι γνωστό στην Ιπποκράτους πως ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν αφήνει να ακουμπήσει κανείς χέρι πάνω στους δύο υπουργούς του, Αντώνη Μανιτάκη και Αντώνη Ρουπακιώτη, για τους οποίους αναφέρει πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα υπουργική τους πορεία.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.