.«Όποιος νόμιζε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πεθάνει, είναι γελασμένος»


«Είναι ώρα ικανοποίησης, αλλά όχι εφησυχασμού», δήλωσε ο πρώην γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, αναφορικά με τη «χθεσινή μαζική συμμετοχή» στην εκλογή συνέδρων του ΠΑΣΟΚ, που «αποδεικνύει ότι ο κόσμος της Δημοκρατικής Παράταξης είναι εδώ». 

Ο κ. Καρχιμάκης δήλωσε ότι «η ικανοποίηση για τη μεγάλη συμμετοχή πρέπει να συνοδεύεται από αλλαγή στην ασκούμενη πολιτική», ότι «δεν μπορεί αυτή η συμμετοχή να ερμηνεύεται από κάποιους "κατά το δοκούν"» και υποστήριξε ότι η χτεσινή συμμετοχή «στέλνει μήνυμα ότι ο άξονας της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ πρέπει να κινηθεί προςτα αριστερά». 

Ανέφερε, ακόμη, μεταξύ άλλων, ότι «όσοι έτριβαν τα μάτια τους με αυτό που είδαν, φαίνεται ότι δεν ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΣΟΚ» και πως «όποιος νόμιζε ότι λόγω της εκλογικής ήττας του, το ΠΑΣΟΚ έχει πεθάνει, είναι γελασμένος». 

Ο κ. Καρχιμάκης, σημείωσε, επίσης, ότι «οποιαδήποτε προοπτική ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς δεν μπορεί να αγνοεί την ύπαρξη αυτού του κόμματος με την μεγάλη προσφορά στη χώρα, παρά τα λάθη, τις παραλείψεις και τις ευθύνες του».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.