.Κάλεσμα Βενιζέλου στα κόμματα της Βουλής: Στείλτε στο περιθώριο τη Χρυσή Αυγή


Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Χρυσή Αυγή με αφορμή την προαναγγελία από τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι θα καταθέσει σχέδιο νόμου για την αντιμετώπιση φαινομένων ρατσιστικής βίας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των πρωτοβουλιών του Κινήματος για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας  ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως καμία μορφή οικονομικής κρίσης δεν δικαιολογεί τη βία και τον φασισμό, ενώ κάλεσε τα κόμματα της Βουλής να μην συνυπάρχουν σε τίποτα με τη Χρυσή Αυγή.

Οπως είπε, στο σχέδιο νόμου προβλέπεται αυξημένη ποινική ευθύνη σε περίπτωση τέλεσης αξιόποινων πράξεων από βουλευτές και ευρωβουλευτές. Παράλληλα, σχολιάζοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την Ελένη Ζαρούλια, εκτίμησε ότι το Συμβούλιο απηύθυνε ένα «παιδαγωγικού» χαρακτήρα μήνυμα προς τη Βουλή των Ελλήνων.

Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή μέσω ανακοίνωσή της τονίζει πως «η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων», ενώ, συνεχίζει «το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της διαφθοράς, της μίζας, της διαπλοκής και του μνημονίου, καταδικασμένο από τον ελληνικό λαό στο περιθώριο της δημόσιας ζωής». 

Παράλληλα καλεί τον κ. Βενιζέλο, σε περίπτωση που θέλει να θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή να βιαστεί «γιατί σύντομα θα βρίσκονται στο 0% και δεν θα έχουν ούτε κόμμα, ούτε γραφεία, ούτε βουλευτές για να μας διασκεδάζουν με ανάλογες γραφικές συνεντεύξεις Τύπου»

«Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα δεν θα έχουν ούτε την προσωπική τους ελευθερία, έχοντας ήδη εμπλακεί σε τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος» καταλήγει η ανακοίνωση.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.