.Αλ. Τσίπρας: Θέλουν να λεηλατήσουν όλες τις παραγωγικές δυνάμεις


«Πουλάνε τη "Δωδώνη" γιατί έχουν μίσος απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή υγιούς συνεργατικότητας και συνεταιριστικής επιχειρηματικότητας και δεν θέλουν να υπάρχει στη χώρα ένα θετικό μοντέλο συνεταιρισμού γιατί έχουν σκοπό να λεηλατήσουν όλες τις παραγωγικές δυνάμεις προς όφελος συγκεκριμένων συμφερόντων για να πλιατσικολογήσουν.

»Είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο να δίνουν αυτή την βιομηχανία για ψίχουλα ενώ την ίδια ώρα δεν φορολογούν το μεγάλο κεφάλαιο, όσους έβγαλαν τα χρήματά τους έξω από τη χώρα και τους μεγαλοκαναλάρχες που σας έχουν φιμώσει». 

Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στην Γαλακτοβιομηχανία Ηπείρου "Δωδώνη" που πρόσφατα πουλήθηκε από την ΑΤΕ το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της σε ένα όμιλο Ρωσογαλλοβρετανικών συμφερόντων.   

Μετά την συνάντηση με τους εργαζόμενους, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι στην περίπτωση της "Δωδώνης", πρόκειται για ένα πρότυπο συνεταιριστικής επιχείρησης που κράτησε σε δύσκολες στιγμές όρθια μια ολόκληρη περιφέρεια και κατάφερε, να δώσει τη δυνατότητα εργασίας σε χιλιάδες παραγωγούς.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.