.Ευτυχώς που υπάρχει και το διαδίκτυο!

Όπως μας ενημερώνει η ΠΟΕΣΥ, αποφασίστηκε η προκήρυξη 48ωρης απεργίας στα έντυπα (εφημερίδες, περιοδικά) και διαδικτυακά ΜΜΕ από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 21/4/2016 μέχρι τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 23/4, για «την υπεράσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων του Κλάδου και τη διάσωση του πόρου που ενισχύει την αυτονομία των ασφαλιστικών Ταμείων».
Σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ΓΓΕΕ, ΓΓΜΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ και γραφεία Τύπου από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 22/4 έως τις 06.00 το πρωί της Κυριακής 24/4.
Την προσεχή Παρασκευή 22 Απριλίου θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ για την κλιμάκωση του απεργιακού αγώνα τις επόμενες ημέρες.
Αυτό σημαίνει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων από την πλευρά των δημοσιογράφων σε μια χρονική στιγμή όπου συμβαίνουν τα εξής:
1.Η διαπραγμάτευση είναι στον αέρα αλλά εμείς δεν θα μαθαίνουμε και πολλά αφού οι δημοσιογράφοι θα απεργούν.
2.Θα κατατεθεί το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, ίσως και το φορολογικό αλλά εμείς δεν θα έχουμε απόλυτη ενημέρωση, μόνο ό,τι διαρρέει το Μαξίμου θα βλέπουμε.
3.Γίνεται το συνέδριο της ΝΔ όπου προωθείται η απόφαση για αλλαγή στο κόμμα σε όλα τα επίπεδα. Αλλά εμείς δεν θα το δούμε αφού θα απεργούν οι δημοσιογράφοι και δεν θα υπάρχουν κάμερες το Σαββατοκύριακο.
Να πούμε ότι η ΠΟΕΣΥ έχει προεδρείο (όπως και η ΕΣΗΕΑ) που είναι ιδιαίτερα... φιλικοί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης να πούμε ότι μήνες τώρα ο Κατρούγκαλος, ο Πετρόπουλος αλλά και ο ίδιος ο Τσίπρας είχαν φλομώσει στο ψέμα ότι δεν θα πειράξουν το ασφαλιστικό των δημοσιογράφων.
Και να πούμε ότι οι μόνοι χαμένοι σε όλη αυτή την απεργιακή κινητοποίηση θα είναι οι δημοσιογράφοι που θα χάσουν μεροκάματα και την όποια αξιοπρέπεια τους απέμεινε.

Άντε, παιδιά, μπράβο και εις ανώτερα. Προσφέρετε άξιες υπηρεσίες στον Αλέξη Τσίπρα. Ευτυχώς που υπάρχει και το διαδίκτυο!

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.